ДРУГИ МЕЧ ПОЛУФИНАЛА ПЛЕЈ-ОФА СУПЕРЛИГЕ ЗА РУКОМЕТАШЕ (19): Воша има меч лопту у Панчеву

Рукометаши Војводине тешком муком извојевали су победу над Динамом 33:32 у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа Суперлиге. Изабраници Бориса Ројевића нису били на уобичајеном нивоу, али су упркос томе славили и сада их 60 минута дели до пласмана у финале домаћег првенства. Новосадски црвено-бели су до сада освојили 11 титула шампиона државе, од тога десет везаних.
СРЛ
Фото: СРЛ

Други меч игра се данас од 19 сати у Панчеву у хали Стрелиште. Правду ће делити арбитри са првог сусрета Вања Антић и Јелена Јаковљевић. Динамо је у Новом Саду одиграо сјајно, показао зубе фавориту и мало је фалило за изненађење.

Некадашњи десни бек Панчеваца, а сада првотимац Новосађана Милан Голубовић истакао је да очекује неизвестан меч, али и пролаз у финале.

- Као што смо рекли пред први меч Динамо је очигледно у успону форме и играју на високом нивоу последња два месеца. Меч у Новом Саду смо добили на мишиће, иако смо славили морали смо добро да се запитамо шта није ваљало и како то да поправимо. Увидели смо грешке, па смо спремни да то покажемо на њиховом терену. Очекујем много боље наше издање и свесни смо да нас победа води директно у финале. Верујем у наш квалитет и надам се позитивном резултату - поручио је Голубовић који је у првом сусрету постигао три гола.

Средњи бек црвено-белих Бранко Томић рекао је да је тренутак да Воша покаже право лице.

- Није нам било лако да саберемо утиске после пораза од Партизана и сви знају колико нам је тај пораз тешко пао. Окренули смо нову страну и кренули у поход на титулу шампиона државе. Надомак смо финала и сигуран сам да ако одиграмо најбоље што знамо завршићемо посао у Панчеву - закључио је Томић.

У другом полуфиналу у понедељак састају се Партизан и Металопластика од 19 часова. Први меч одигран је у Шапцу, а домаћи су славили са 32:27.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1309
Најновије вести