НА НАЈВЕЋЕМ МЕЂУНАРОДНОМ РУКОМЕТНОМ ВЕТЕРАНСКОМ ТУРНИРУ НА БАЛКАНУ: Румљани "покорили" Сарајево

Рукометна екипа "Ветерани 022" из Руме освојила је прво место на изузетно јаком турниру у Сарајеву, који је организовао истоимени клуб.
1
Фото: Румљани са пехарима, фото: РК Ветерани 022

На турниру под називом "Сарајево љубави моја 2024", учествовало је  750 учесника из 50 екипа из БиХ, Србије, Хрватске, Црне Горе, Словеније и Северне Македоније. Некадашњи врхунски спортисти, репрезентативаци, аматерски играчи, познаваоци и љубитељи рукомета, још једном су показали посвећеност овом спорту, тимски и спортски дух, ентузијазам,  уз незаборавно дружење, које је донело нове-старе приче, обнову некадашњих и старању нових пријатељстава.  

- На терену где се сусрећу ветерани, сваки тренутак носи траг прошлих борби и спортског заједништва. Сваки потез и гол са собом носи искуство и стручност, али истовремено и љубав према игри која траје и након што су године прошле. Рукометни турнир ветерана није само такмичење, то је ода спортском духу, дуговечности пријатељстава и вечној страсти према рукомету- рекао је, у име победничке екипе РК "Ветерани 022", Драган Вуковац, захваливши се домаћину турнира и граду Сарајеву на гостопримству.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести