РУКОМЕТАШИ СРБИЈЕ СУТРА ИГРАЈУ ДРУГИ ПРИЈАТЕЉСКИ МЕЧ СА ПОЉСКОМ: "Орлови" побеђују по новим нотама

У првом контролном мечу у ЕХФ недељи националних тимова и једној од главних провера пред дуел са Шпанцима у квалификацијама за Светско првенство Србија је савладала Пољску у Гдањску са 26:25 (13:12).
1
Фото: Селекција Србије у првом мечу са Пољском, фото: Павел Бејнарович

,,Орлови" су вођени Драганом Пешмалбеком савладали Пољаке те сутрашњи реванш чекају у сјајном расположењу. Меч се игра са почетком у 12.30 часова.

Селектор Ројевић рекао је да је задовољан издањем екипе у првом мечу, да има места за напредак и да се нада позитивном резултату и у другом сусрету.

- Тим се брзо уклопио, нови играчи су се брзо снашли и чине добар колектив. Веома је важно што смо овај циклус почели победом и надам се да ћемо наставити у овом ритму. Јасно ми је да имамо још много места за напредак, а мало времена пред двомеч са Шпанијом у квалификацијама. Потребно је да сваки дан окупљања добро искористимо и спремни дочекамо такмичарске дуеле - поручио је нови стратег ,,орлова".

 Талентовани пивот Србије, а ускоро и првотимац члана Бундеслигаша, Лајпица Лука Роган похвалио је атмосферу у екипу и рекао да ће мечеви са Пољацима многи значити пред наредне изазове.

- Нови стручни штаб донео је нову енергију и сви смо се брзо уклопили. Ушли смо растерећено у меч и добили смо, те исту стратегију имамо и пред наредни. Добро радимо и то се одразило на терену. Циљ нам је да наставимо вредно да радим и дочекамо Шпанце спремни - закључио је Роган.

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести