Шампиони дочекани овацијама на КиМ

Ватерполо репрезентација Србије била је на Косову и Метохији. Посету су започели у Лепосавићу, прво су посетили храм Светог Василија, а потом су их у спортској хали поздравили окупљени грађани,

 међу којима је било највише младих.Капитен Живко Гоцић изјавио је да је први пут на Косову, али да је дочек и све оно што је видео предивно. Млади ас Душан Мандић нагласио је да није очекивао да их толико људи дочека и да на Косову имају овако позитиван пријем. Он се захвалио свима који цене рад и успехе ватерполиста, истакавши да му је срце пуно када види велики број деце која су срећна због њихових успеха.

У Лепосавићу  ватерполистје поздравио директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић, који је, између осталог, рекао  да су ватерполисти грађане научили шта значи победа и да се њихове победе посебно славе међу Србима на Косову и Метохији. Министар Вања Удовичић захвалио се грађанима на подршци и нагласио да је циљ акције да се представи шта су све ватерполисти урадили.

Председник ВСС Милорад Кривокапић захвалио се грађанима у Лепосавићу на пријему и поручио да треба очекивати добре резултате од ватерполиста са Олимпијских игара у Рију и да ће урадити све да се врате са златом.Српски ватерполисти су посетили потом Косовску Митровицу, а у послеподневним часовима и Грачаницу.

С.Р.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести