Спремна мрежа за Рибницу

Одбојкаши Војоводине НС семе, после пораза од Партизана, имају нови изазов у домаћем првенству, гостују краљевачкој Рибници (уторак,27.јануар у 19х), у једној од најнезахвалнијих сала за игру.

Велики ривалитет влада међу овим екипама, јер су се више пута сусретале у плеј-оф биткама минулих сезона, а сасвим је могуће да се исто деси и ове године. Требали су овај меч да одиграју Краљевчани и Новосађани почетком године, али је сусрет одложен због обавеза у Европи.

Највећи проблем Новосађанима ће бити кадровски и умор због нопн -стом играња утакмица.
- Пораз од Партизана можда је дошао у правом тренутку, да се тргнемо и отрезнимо пред финални турнир Купа, који нам је веома битан. Фалило нам је борбености у појединим тренуцима меча што је Партизан знао да казни.Имам осећај да смо донекле разочарали наше навијаче који су дошли у веома лепом броју да нас подрже, због чега ми је жао,али сам сигуран да ћемо се искупити у мечевима који долазе на сва три форнта.

Има помало и умора, у жестоком  смо систему играња утакмица, имамо по две недељно, а проблеми с повредама су нам ограничили маневарски простор – рекао је примач сервиса Милан Катић.Рибница је у напону снаге и форме, што је показала у прошлом колу када је савладала Инђију, али се није лепо провела у Новом Саду на судару с Војводином у првом делу шампионата.

- Рибница нам је увек неугодан противник, посебно у Краљеву и то нам је једно од најтежих гостовања у првенству. Имају победу над Инђијом у минулом колу, али се не обазиремо превише на противника колико мислимо о нашој игри. Поново нећемо бити комплетни, али морамо да се навикавамо на то јер су повреде и болести саставни део спорта. Ипак, мислим да смо фаворити и да уз мало више борбености и жеље можемо до победе на тешком гостовању  – поручио је Катић.

М. Ристић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести