Стигли Стојковић, Рајковић и Марковић

Селектор Славољуб Муслин, после успеле провере против Кипра (2:1) у лепом амбијенту на Градском стадиону у Ужицу, дао је један слободан дан репрезентативцима који су искористили

Селектор Славољуб Муслин, после успеле провере против Кипра (2:1) у лепом амбијенту на Градском стадиону у Ужицу, дао је један слободан дан репрезентативцима који су искористили прилику да се виде са својим породицама. „Орлови“ настављају припреме за другу проверу, 31. маја у Новом Саду, када ће им ривал бити селекција Израела.

Најбољи национални  тим, у договору са селектором Муслином, напустили су Немања Матић и Немања Максимовић, први због потребе да настави с лечењем како би у потпуности санирао повреду, а други због клупских обавеза у шампионату Казахстана.Репрезентацији су се прикључили голмани Владимир Стојковић и Предраг Рајковић, који су били одсутни због обавеза у мечу финала националног купа Израела који је припао Стојковићем Макабију из Хаифе (1:0). Селектору Муслину јавио се и Лазар Марковић, који је био учесник финала турског купа са Фенербахчеом (поражен од Галатасараја 0:1).

З. Р.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести