Сутра је дерби: Звезда за хет-трик, Партизан за част

Тек што су се смириле страсти после 150. вечитог дербија стиже нам нови, 151. обрачун Црвене звезде и Партизана.

На старту плеј-офа Суперлиге Црвена звезда на стадиону Рајко Митић дочекује Партизан са жељом да и трећи пут ове сезоне савлада вечитог ривала и овери шампионску титулу, док црно-бели долазе да одложе славље комшија и потврде сјајну форму и серију од шест узастопних победа.

Тренери Миодраг Божовић и Иван Томић имају проблема са повредама играча, са једне стране неизвестан је Марко Грујић, а са друге Валери Божинов и талентовани 16-годишњи Душан Влаховић.

Дерби ће, као и увек, донети много емоција, а сви се надају да ће се после меча више причати о потезима играча у црвено-белим и црно-белим дресовима, него о судијским грешкама, као што је то био случај после претходног дуела.

Плеј-оф вечерас отварају Чукарички и Борац из Чачка, слободно се може рећи у директном дуелу за треће место.

Занимљив меч  очекује се у Новом Саду, где Војводина дочекује Раднички, само седам дана након победе у Нишу, док ће Вождовац и Радник играти за престиж.

Када је у питању плеј-оф Јавор, који је "на врху" имаће тежак задатак против Спартака, исто као и Младост из Лучана против Рада, Нови Пазар дочекује Јагодину, а Металац екипу ОФК Београда.

Распоред:
1. коло плеј-офа: Чукарички - Борац Чачак (петак, 18). Субота: Војводина - Раднички Ниш (15), Вождовац - Радник (16), Црвена звезда - Партизан (18).

Табела: Црвена звезда 41, Партизан 27, Чукарички 27, Борац Чачак 23, Војводина 23, Раднички Ниш 23, Вождовац 20, Радник 19.

1. коло плеј-аута: Субота: Јавор - Спартак (16), Металац - ОФК Београд (16), Нови Пазар - Јагодина (16). Недеља: Младост Лучани - Рад (17).

Табела: Јавор 18, Металац 18, Младост Лучани 17, Нови Пазар 16, ОФК Београд 14, Спартак 13, Јагодина 13, Рад 13.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести