ОЛГА ДАНИЛОВИЋ ИСПАЛА У ДРУГОМ КОЛУ МАДРИДА: Освојила само пет гемова против анонимне Шпанкиње

Српска тенисерка, Олга Даниловић доживела је болан пораз већ у другом колу турнира серије "W100" у Мадриду од мало познате шпанске тенисерке, Лејре Ромеро Гормаз и то у два сета - 2:0 (6:3, 6:2).
olga danilovic
Фото: Youtube Printscreen

Само пет гемова је Даниловићева данас успела да освоји против Шпанкиње, видело се да не може да дође до правог ритма и на крају је после само сат и 22 минута морала да напусти терен погнуте главе.

Даниловићева је иначе била постављена за осмог носиоца на турниру, а Лејра је тек 262. на ВТА листи и до сада није имала неки већи успех у каријери. Реч је о релативно младој тенисерки старој само 22 година.

У првом сету је виђен егал све до средине првог сета, али је Олга тада допустила Лејри да направи брејк. Јесте га одмах и вратила, али је онда још једном допустила 0:40 на свој сервис, што је Шпанкиња сурово казнила.

Покушала је Олга да у наредном гему преко три брејк лопте врати још једном ствари у егал, али то није успела, што је био пут без повратка, али у погрешном смеру.

Други сет је Шпанкиња освојила доста лакше. Направила је брејк у трећем, а потом и у седмом гему и тако на крају прошла даље у четвртфинале турнира у Мадриду.

Тамо ће се састати са бољом из меча Џесика Бузас Манеиро, која је постављена за првог носиоца, и Солане Сијере.

(Дневник/Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести