СРПСКИ ВАТЕРПОЛО ТРЕНЕР ИЗ ИЗРАЕЛА: Невиђен терор, али нећу да бежим!

Трагичан сукоб у Израелу се не смирује. Напротив, као да се распламсава. У таквој ситуацији мало ко размишља о спорту.
Приватна архива
Фото: Приватна архива

Све је стало. Милош Брадић, ватерполо стручњак је седам година у тој земљи. Творац је препорода ватерпола, посебно женског. Годинама је радио у Београду, имао изузетних резултата на домаћој сцени али је праву афирмацију вредним радом стекао у Израелу.

„Неме страха међу људима, јер су годинама навикли на овакве ситуације. Али, овакав напад, његов начин и терор таквог обима се не памти, померио је границе крвавог сукоба. Ово је заправо преседан који се никада није догодио у историји Израела и већ се ради на томе да се више никада не понови. Осећај туге и бол кроз који Израелци пролазе се осећају на сваком кораку али, понављам страха нема.“

„Хвала људи , добро сам. Немам намеру назад, нисам бежао 91, нисам бежао 99, па нећу ни сад. Стање се мало стабилизовало, нажалост доста људи је изгубило животе и киднаповано у терористичком нападима широм јужног Израела. Гледајући како су мучки убијали жене, децу и старије људе и иживљавали се над њима још више ми даје снагу да останем овде и урадим све што је до мене да сачувам свој праг и све људе блиске мени. Увек уз братски Израел и његове људе…”

Sportklub

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести