ВОЈВОДИНА ГОСТУЈЕ У БЕОГРАДУ У СУПЕРЛИГИ ЗА ВАТЕРПОЛИСТЕ: Новосађанима улога фаворита

Први део ватерполо надметања у Суперлиги Србије завршен је прошлог викенда, а овог се такмичење настваља другим делом.
s
Фото: Ватерполисти Војводине, фото: Ф. Бакић

Обе групе и А и Б су подељене на два дела, од 1. до 3. и од 4. до 6. места. Војводина игра у А групи од 4. до 6. места и први ривал јој је Стари град, а утакмица се игра у Београду на базену "Милан Гале Мушкатировић" сутра од 17.45 часова.

У првом делу Новосађани су код куће савладали Стари град са 7:5 и требало би да буду фаворити и у данашњем сусрету. Пошто су неочекивано у последњем колу првог дела изгубили од Пролетера (13:12) код куће сада морају да "се ваде" на страни.

- Због тога што смо неочекивано изгубили од Пролетера код куће, мораћемо да тражимо победе на гостујућим теренима. Сада смо у наредна три кола подељени у групи на два дела, бодови су пренети из првог дела у међусобним дуелима. Прво играмо против Старог града у Београду, морамо да се сконцентришомо и пружимо максимум у том сусрету и да дођемо до нова три бода. Неће бити лако, али све зависи од нас и нашег приступа мечу и ривалу. Ако уђемо у утакмицу како треба не би требало да буде проблема - казао је тренер Војводине Јован Поповић.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести