Веснић на пол позицији у Мађарској, Пешовић трећи

Српски аутомобилиста и возач „ЕКО Рејсинг“ тима Милован Веснић кренуће сутра са пол полиције у Мађарској на старту Централноевропског шампионата на кружним стазама.

Веснић за воланом „Воксал вектре“ имао најбоље време са две секунде више у односу на првог пратиоца, док је тимски колега Рудолф Пешовић у свом „БМВ“-у стигао до трећег места.

"ЕКО Рејсинг“ тим направио је изварендан резултат на првим квалификацијама и уз мало среће и сутрашња трка ће проћи у оваквом стилу. Аутомобили и екипа функционисали су фантастично и надам се да ће тако бити и на првој трци. На Рудију и мени је сада само да завршимо започето", изјавио је Веснић након квалификационих вожњи.После данашњих квалификација задовољан је био и Пешовић.

"Искрен да будем изненадио сам помало и себе, али и тим. Данас сам први пут возио на новим Данлоп пнеуматицима што је као резултат донело одлично треће време. Надам се да ћемо сутра завршити трку и узмети прве бодове", закључио је Пешовић.Прва трка шампионата централне Европе на мађарској стази Хунгароринг заказана је за сутра од 9.55.

(Танјуг)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести