Вести из КК Звезда: Симоновић позива на опрез у Задру

Један од наjискуснијих кошаркаша Црвене звезде Марко Симоновић рекао је данас да са дозом опреза чека гостовање екипи Задра у утакмици 3. кола АБА лиге.

"Улазимо у добар ритам, али смо свесни да нас чека врло тешка утакмица у Задру. Играмо са тимом који је почео добро сезону, без обзира на пораз у Подгорици. Да треба да будемо врло опрезни, говори нам и припремни период нашег противника, односно утакмице које су одиграли, посебно на турниру који је одигран управо у Задру", рекао је Симоновић за клупски сајт.

Репрезентативац Србије истиче да је неопходна максимална концентрација свих 40 минута против Задрана.

"Јасно је да ћемо морати да одиграмо добру утакмицу, на највишем могућем нивоу, да будемо сконцентрисани, како бисмо стигли до победе", поручио је Симоновић.

Утакмица 3.кола АБА лиге између Задра и Црвене звезде игра се сутра од 19 сати у дворани Крешимир Ћосић.

Ракићевић нови кошаркаш Црвене звезде
Млади кошаркашки репрезентативац Србије Петар Ракићевић потписао је данас трогодишњи уговор са Црвеном звездом, саопштено је на сајту клуба.

Доскорашњи талентовани плеј Металца одмах се ставио на располагање тренеру Дејану Радоњићу и отпутовао са екипом у Задар на меч 3. кола АБА лиге.

Он је поникао у Прокупљу где је направио прве кошаркашке кораке, играо је за чачанску Младост, пре него што је две године био члан Металца из Ваљева.

Протеког лета био је саиграч Марка Гудурића и Николе Ребића у освајању златне медаље на Европском првенству за јуниоре у Италији.

Ракићевић (21) се спомињао и као могуће појачање Партизана, али је на крају ипак изабрао прелазак у редове регионалног и српског шампиона.
 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести