Војводина брани трон

Сутра почињу окршаји рукометаша у плеј - офу, а титулу брани Војводина. У овом клубу истичу да они желе да узму титулу, а не да је бране, јер по свему судећи плеј - оф ће бити и те како интересантан.

Сем црвено - белих за пехар ће се борити крагујевачки Раднички, учесник СЕХА лиге, затим првак Суперлиге Војпут из Суботице, другопласирани Југовић из Каћа, Металопластика из Шапца, која је на трећем месту и београдски Партизан. О томе ко ће се домоћи наслова најбољег може да одлучи и само један кикс фаворита, а сви Војводину већ виде као првака.

- Сви клубови најављују да су спремни за окршаје, а већ у сутра је и први дерби, у коме ће Воша дочекати Партизан, који јој је ривал већ неколико година. Београђани су подмладили екипу, али су се и појачали, а у црвено - белом табору истакли су да су сви играчи здрави и орни за нови напад на пехар.

Директор Војводине Дарко Јевтић, без икаквог увијања, истакао је да желе титулу и да су такмичење у СЕХА лиги и Лиги Европе подредили управо том циљу.

- Много смо добили играјућина међународној сцени. Момци су имали искуство више, а на терену су били и они који ће наследити садашње наше асове. Верујем да су се сами уверили како и шта треба да раде да би достигли још виши ниво. Имамо поверење и у стручни штаб и у играче и убеђени смо да су они најбољи у Србији, али то морамо и да докажемо. Партизан долази с подмлађеним саставом, који је успео да се пласира у плеј-оф. Међутим, очекујем од наших играча да буду на свом нивоу и да славе на старту - додао је Јевтић.

Тренер Ђорђе Ћирковић нагласио је да је Партизан највећи ривал у последњих четири-пет година у борби за титулу.

- Они на Слану бару долазе без оптерећења и желе да славе у утакмици с нама. То је спортски и зато очекујем добру утакмицу. Наш здравствени билтен је у овом тренутку најбољи од почетка сезоне. Тренирали смо одлично, а момци су се мало и одморили и листом истичу да су спремни за окршаје - рекао је Ћирковић.

М. Павловић

Никола АрсениЋ: Оправдати улогу фаворита

Никола Арсенић, средњи бек Војводине и члан наше кадетске и јуниорске репрезентације, расположен је за дул с Партизаном.

- Долази нам млада и полетна екипа Партизана, која ће покушати да оствари добар резултат. Ми смо подигли форму, одлично смо тренирали и не би требало да буде проблема. Додељена нам је улога фаворита у плај - офу и спремни су сви моји саиграчи да то и оправдамо. Наравно, одмах идемо на победу и убеђен сам да ћемо славити - био је конкретан Арсенић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести