ГОЛМАН ВОЈВОДИНЕ ФРАН ЛУЧИН ПРЕД ФИНАЛЕ ПЛЕЈ-ОФА СА МЕТАЛОПЛАСТИКОМ:  Очекује нас незизвесна серија

Након паузе због баража за Светско рукометно првенство, почиње финална серија у Суперлиги Србије.
1
Фото: Вошини голмани Фран Лучин и Андреј Трнавац, фото: СРЛ

Десетоструки узастопни шампиони, рукометаши Војводине у борби за нову титулу ће се борити са Металопластиком из Шапца. Први меч заказан је за понедељак од 19 сати у СЦ Слана бара у Новом Саду.

Пред први дуел финалне серијеголман Новосађана Фран Лучин и рекао да очекује узбудљив дуел.

– Екипа смо која обично има улогу фаворита, али сигуран да то сада није случај. Металопластика је одлична екипа, што су показали како играма у лигашком делу тако и у полуфиналу са Партизаном. О њиховом квалитету довољно говори и податак да ове године нису имали ниједан пораз код куће. Имали смо благи пад у протеклом периоду, али смо то прегрмели и са нестрпљењем чекамо финалне борбе - поручио је Лучин.


Речи хвале за игру Србије

Наравно Фран је подржао саиграче који су играли за Србију против Шпаније у квалификацијама за Светско првенство. “Орлови” су били близу изненађења, а голман Воше је рекао да је екипа одиграла веома добро.

– Жао ми је што се Србија није пласирала на првенство након онакве партије. Сматрам да је и ово успех пошто су успели да победе рукометну велесилу Шпанију. Драго ми је због свих момака, а посебно саиграча и тренера Ројевића -  кратко је прокоментарисао Лучин.


Када је реч о припремама Вошин ,,број један" је рекао да је екипа у ЕХФ недељи вредно радила.

- Свесни смо важности предстојећих окршаја тако са се нисмо одмарали током ЕХФ недеље националних тимова, већ смо тренирали. Наравно имали смо проблем што је неколико играча било са репрезентацијом. Нисмо могли са радимо пуним темпом, али одржали смо континуитет - поручио је голман црвено-белих

В. Гвозденовић

EUR/RSD 117.1015
Најновије вести