ВОШИ СТИГЛА „НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА“ Шпанци нуде преко МИЛИОН ЕВРА за сјајног голмана „црвеног-белих“

Голман Војводине Лазар Царевић могао би овог лета да буде једна од "златних кока" Војводине за попуњавање буџета за наредну сезону клуба са Карађорђа.
l
Фото: Youtube Printscreen/Gradski Podkast

Како Телеграф незванично сазнаје, на адресу клуба стигла је понуда из Шпаније, од стране Гранаде која износи 1,2 милиона евра.

Царевић од пролећа брани у сјајној форми, а посебно је бриљирао на последњем мечу када је Војводина угостила Црвену звезду, где је био један од најбољих играча Новосађана и одбранио је неколико зицера.

Ово је Царевићу био пети "клин шит" од старта пролећне полусезоне и један је од заслужнијих за то што је клуб стигао до финала Купа.

Одличне партије од пролећа нису прошле незапажено ни скаутима клубова из "лига петица", а тренутно је најконкретнија Гранада из Шпаније, која је изашла и са званичном понудом.

Према сазнањима Телеграфа, руководство Војводине спремно је да прихвати понуду.

Подсетимо, Царевић је каријеру почео у Грбаљу, одакле је још као клинац прешао у Барселону, где је играо за млађе категорије славног клуба, као и за Б тим овог тима, након чега је стигао у Војводину као слободан играч.

Дневник/Телеграф

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести