Желе више гледалаца и победу

Још седам кола остало је до краја првенства у Јелен Суперлиги, а фудбалери Војводине у финиш улазе с четвртог места и уз велику жељу да овере европску визу. Уз то, тим који с клупе

 предводи шеф струке Златомир Загорчић хоће да на стадион „Карађорђе“ привуче што већи број гледалаца и нада се да је победа у Новом Пазару најбоља позивница навијачима. У госте долази екипа Борца, која се налази у опасној зони када је опстанак у питању,што најављује занимљиву и добру утакмицу.

- Зна се наше опредељење, у сваку утакмицу улазимо са жељом да освојимо сва три бода, па ће тако бити и у дуелу са Чачанима – рекао је нападач Војводине Јован Стојановић. – Тријумфом у Новом Пазару јасно смо истакли циљ који имамо у сусретима који су пред нама, па се надам да ће и гледаоци то препознати и пружити нам неопходну подршку с трибина, уз коју би нам било лакше да играмо и били бисмо још мотивисанији. Очекујем да ћемо приказати добар фудбал и да ћемо обрадовати и себе и навијаче.
Играчи су добру упознати шта и колико Чачани могу.

- Познајемо супарника, али не размишљамо пуно о његовој игри. Фокусирани смо на наш наступ и мислим да ћемо уложити максимум напора и знања како бисмо остварили циљ и стигли до бодова. Сматрам да играм све боље и, искрено, надам се да је дошло време да као последица тога наиђу и моји голови. За сада они недостају, али убеђен сам да ће ускоро уследити и можда се  будем радовао већ вечерас на „Карађорђу“ – нада се Стојановић.

Златомир Загорчић веома добро зна да његову екипу очекује тежак посао у дуелу с Борцем и да Војводини у госте долази дисциплинован тим, који у пролећној полусезони игра агресиван и добар фудбал.
- Било би лепо уколико на трибинама буде више гледалаца него што је то уобичајено, јер, поновићу то, дрес Војводине сада носи велики број младића пониклих у нашој школи. Њима је подршка навијача и те како потребна и морамо у најскорије време да пронађемо модел уз помоћ којег ће екипа правити резултате, али и имати велики број симпатизера на трибинама. Позивам публику  на стадион „Карађорђе“, јер убеђен сам да ће имати прилику да виде добру игру Војводине и, надам се, нашу нову победу – поручио је Загорчић.

За дуел с Борцем Загорчић ће моћи да рачуна на капитена Гаћиновића, а, осим Пушкарића који се опоравља од операције, у конкуренцији за екипу неће бити ни У20 репрезентативца Србије Радована Панкова, који је јуче тренирао издвојено и без лопте.
- Повредио сам петеуи нећу сигурно моћи да помогнем саиграчима у сусрету са Борцем – рекао је Панков.

Утакмица Војводина – Борац почиње у 17.30 часова. Улаз на источну трибину биће бесплатан до краја првенства (осим за утакмицу с Партизаном), док карта за западну коштају 300, а за северну трибину од 100 динара.

A. Предојевић
 

Највероватнији тим

За сусрет са Чачанима ваља очекивати следећи Вошин тим: Жакула - Василић, Пекарић, Бабић, Настић – Тумбасевић, Секулић – Луковић, Иванић, Гаћиновић – Стојановић.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести