Жреб у петак, у недељу утакмице

Традиционали 54. „Дневников „ турнир у малом фудбалу почиње у недељу, када ће бити на програму утакмице првог кола, а жреб група обавићемо у петак у 12 сати,

у Ресторану Кабел, крај Штранда. За сада је опријављено 62 екипе,што није коначан број, јер има најава за пријаве пре самог жреба.Данас су се у категорији најмлађих пријавиле две екипе  Бачке из Ђурђева, а код ветерана у бубњу су и екипе Института за безбедност и сигурност и Кафе Пеперони дуо из Бечеја.  .

Турнир ће се одржати у малој сали Спенса, где  играчи имају врхунске услове за такмичење. У сарадњи са Спенсом, договорили смо се да се хала редовно чисти, да има озвучење и да семафор ради. Пропозиције су остале готово исте као и током претходних година: играће се с пет играча у пољу и голманом, а једну екипу чини 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу да мењају поставе, али један играч може да наступи само за један тим, без обзира на конкуренцију. У договору са учесницима, увели смо и правило да се после пет прекршаја изводи казнени ударац са девет метара, како бисмо играче заштитили од повреда. 

Играће се у шест конкуренција: сениори, кадети (2000. и млађи), пионири (2002. и млађи), млађи пионири (2004. и млађи) и петлићи (2006. и млађи) и ветерани, наравно под условом да се у овој категорији пријави десетак тимова. За ветеране важи правило као и на свим осталим такмичењима,играчи на дан утакмице не могу да буду млађи од 35 година.

Ове године котизација за турнир је нешто нижа, иако се закупнина хале није променила, па ће тако сениорске екипе за учешће плаћати 10.000 динара, кадети 9.500, пионири 9.000, млађи пионири 8.500 и петлићи 8.000 динара, а за ветеране уписнина износи 7.500 динара.
Припремамо вредне награде,  у свим категоријама, а биће награђени и другопласирани, односно трећепласирани тим, док ћемо у млађим категоријама делити робне награде и одличја.

Г. Ковач

Пријаве

Пријаве за турнир примамо још у петак и то пред жреб  који је у 12 сати у   Ресторану “Кабел” крај Штранда, као и на жиро-рачун КМФ „Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за „Дневников” турнир и именом екипе. Информације се могу добити на телефон број 021/480 - 6827.
 

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести