фк младост гат нови сад

Спорт / Фудбал ЗАХВАЉУЈУЋИ ПОБЕДИ ВРШЦА, МЛАДОСТ ГАТ ОСТАЛА ПРВОЛИГАШ:  Несхватљиви "гатовци"
Младост ГАТ је задржала прволигашки статус, али не својом, него заслугом фудбалера Вршца, који су отписали тим Колубаре.
Спорт / Фудбал УТАКМИЦОМ МЛАДОСТ ГАТ – РФК НОВИ САД ЗАВРШАВА СЕ СЕЗОНА У ПРВОЈ ЛИГИ : „Гатовци“ пред опстанком
Победом у Горњем Милановцу (1:0) у претходној, претпоследњој рунди такмичења у плеј-ауту у Првој лиги Србије, фудбалери Младости ГАТ начинили су огромни, највероватније и пресудни корак ка опстанку у овом рангу такмичења.
Спорт / Фудбал МЛАДОСТ ГАТ НА ПРАГУ ОПСТАНКА У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ Прилика која се не пропушта
Једина жеља с којом су фудбалери Младостиу ГАТ отпутовали у Горњи Милановац, била је да савладају домаћи тим Металца и сасвим се приближе опстанку у Првој лиги Србије.
Спорт / Фудбал МЛАДОСТ ГАТ, У НЕДЕЉУ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ, РЕШЕНА ДА ОСВОЈИ БОДОВЕ СПАСА: Перишић: Све знамо, озбиљни смо људи
Немају, сами пред собом, никаквих дилема фудбалери Младости ГАТ: у недељу, у Горњем Милановцу, победа над Металцем значила би им и опстанак у Првој лиги Србије и решени су да до ње на зеленом тепиху стигну.
Спорт / Фудбал САОПШТЕЊЕ МЛАДОСТИ ГАТ, НА ПРОЗИВКЕ ИЗ ГОРЊЕГ МИЛАНОВЦА: Покушај притиска пред сусрет у недељу
Из Фудбалског клуба Младост ГАТ смо добили саопштење за јавност, које је Управни одбор Новосађана издао после, како се каже, „учесталих оптужби из ФК Металац“, по којима је клуб из Српске Атине „део сумњивих утакмица“.
Спорт / Фудбал ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ: Новосађани освојили злата вредне бодове
Фудбалери Младости ГАТ савладали су новобеоградски Раднички у четвртом колу плеј-аута Прве лиге Србије. Овом победом су корак ближе опстанку у прволигашком друштву.
Спорт / Фудбал УЗБУДЉИВА ЗАВРШНИЦА ДУЕЛА ПРВЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ: Гол Шушњар у последњим секундама за наду „гатоваца”
Узбудљиву завршницу приредили су фудбалери Младости ГАТ и Колубаре, а „гатовце” је спасио Ђорђе Шушњар поништивши предност гостију из Лазаревца, голом у последњим секундама – 1:1.
Спорт / Фудбал МЛАДОСТ ГАТ ДОМАЋИН КОЛУБАРИ: Један од кључних дуела (16)
Искористили су, по речима тренера Драгана Перишића, фудбалери Младости ГАТ време од одигравања последњег првенственог сусрета у Вршцу, да се што боље припреме за једну од најбитнијих утакмица у сезони.
Спорт / Фудбал МЛАДОСТ ГАТ СПРЕМА СЕ ЗА КОЛУБАРУ  Императив је бекство из зоне најугроженијих
Да су јесенас бележили резултате као што то чине овог пролећа, фудбалериМладости ГАТ сада би играли у плеј-офу, а можда и конкурисали за повратак у суперлигашко друштво. Они су, међутим, остварили ужасно слаб скор, чије последице осећају и у финишу сезоне, када се, у оквиру плеј-аута, боре за опстанак у Првој лиги Србије.
Спорт / Фудбал БЕДЕМИ ПРЕД ГОЛМАНИМА: Фудбалери Младости ГАТ одиграли без голова у Вршцу на почетку плеј–аута
Фудбалери Младости ГАТ из Новог Сада одиграли су без голова на гостовању Вршцу на почетку плеј-аута Прве лиге Србије.
EUR/RSD 117.1015
Најновије вести