покс

Политика ПОКС, Лига и ДСС 10 година били на власти, сада тврде да се градом погрешно управља!
Готово половина странака коалиције “Удружени за Нови Сад”, које тврде да се градом не управља добро, годинама су биле део власти.
Политика ПОКС ВИШЕ НЕЋЕ НИ ЊИХОВА ОМЛАДИНА, НАПУСТИЛИ ПОКРЕТ “Ми смо патриоте, а не ово што ради лопов Јелић, нисмо се за то борили“
Омладина ПОКС-а обратила се данас медијима испред просторија тог покрета  и саопштила да ће напустити тај покрет, јер сматрају да се он више не залаже за оно за шта су се годинама борили и позвала на бојкот избора 2.јуна.
Политика НОВОСАДСКИ НАПРЕДЊАЦИ ПОРУЧИЛИ ПОКС-у и Владимиру Јелићу: Увукао вам се политички страх, питамо да ли сте ПРОТИВ ОБЕЛЕЖАВАЊА МЕСТА СТРАДАЊА Срба, Јевреја и Рома и што и даље ћутите
Владимир Јелић и његови послушници полазе од себе као доказани лопови и криминалци који су пљачкали комунални систем града, а онда су се напрасно сетили Косова и Метохије, и мисле да сви имају такве намере. Нема никакве крађе, нема никаквог намештања, све је транспарентно. Очигледно да се политички страх увукао у кости Владе Јелића и ПОКС-а.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ПРЕДСТАВЉАМО ИЗБОРНЕ ЛИСТЕ Коалиција НАДА (Нови ДСС И ПОКС) Ристивојевић први на покрајинској листи
Коалиција Нове Демократске странке Србије и Покрета обнове Краљевине Србије имаће листе и на републичким и покрајинским изборима под истим редним бројем, пет, и под скоро истим називом: Др Милош Јовановић – НАДА за Србију/Војводину – Српска коалиција НАДА – Национално демократска алтернатива – Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) – Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) – Војислав Михаиловић. 
Политика ПОКРЕТ СОЦИЈАЛИСТА НОВИ САД: ПОКС-У одавно место на ПОЛИТИЧКОЈ ДЕПОНИЈИ
Покрет социјалиста се небројано пута оглашавао и захтевао да ПОКС буде искључен из власти у Новом Саду.
Политика Глишић: Четири чланa ПОКС-а прешло у СНС
БЕОГРАД: Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић саопштио је данас да је четири члана ПОКС-а приступило напредњацима.
Нови Сад Данијела Костић предложена за новог члана већа, Лига и даље у власти
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић потврдио је да је српска напредна странка предложила Данијелу Костић за новог члана Градског већа Новог Сада за социјална питања.
Политика ПОКС: Превремени избори најбоље решење
БЕОГРАД: Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) поздравља идеју председника Србије Александра Вучића да би превремени избори били једини излаз из ситуације наметања европског споразума за Косово и Метохију.
Нови Сад ПОКС : Бићемо опозиција у Новом Саду
Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) оцењује као очекивану одлуку СНС да искључи из локалне власти ПОКС у Новом Саду и Бечеју, али то неће утицати на промену политике странке, наводи се у саопштењу. 
Политика Настављају се међусобне оптужбе у ПОКС-у
БЕОГРАД:  У Покрету обнове краљевине Србије не смирују се тензије између два дела странке, једног који предводи Жика Гојковић, и другог који води Војислав Михаиловић, а који се у јавности представљају као једини, легитимни ПОКС.
EUR/RSD 117.0746
Најновије вести