Кина

Photo
Економија / Пољопривреда (ФОТО) И МИ БОРОВНИЦЕ ЗА КИНУ ИМАМО Слободан извоз повећава засаде бобичастог воћа у Србији
Кинеско тржиште се од 1. јула отвара за велики број српских производа, а после посете председника Народне републике Кине Си Ђинпинг Србији и постигнутих споразума, јесно је да су међу њима и боровнице.
Економија / Наслови ДО КРАЈА ГОДИНЕ ДВА НОВА ЛЕТА ЕР СРБИЈЕ ЗА КИНУ Лакше до Шангаја и Гванџоа
Министар грађевинарства, саобраћа и инфраструктуре Горан Весић истакао је да је Ер Србија добила дозволе кинеских ваздухопловних власти којима се потврђује право летења између Београда и Шангаја два пута недељно, а између Беорада и Гванџо три пута недељно, са периодом важења дозвола од три године
Photo
Политика ДОВИЂЕЊА ДРАГИ ГОСТИ Кинески председник завршио посету Београду, Вучић га испратио на аеродрому
БЕОГРАД: Кинески председник Си Ђинпинг завршио је дводневну посету Београду, а на аеродрому "Никола Тесла" вечерас га је испратио председник Србије Александар Вучић.
Економија ДЕВЕТ ЕЛЕКТРОМОТОРНИХ ВОЗОВА ИЗ КИНЕ СТИЖЕ У СРБИЈУ Потписан Протокол о сарадњи са кинеском компанијом
БЕОГРАД: Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић потписао је данас Протокол о разумевању и сарадњи са компанијом  CRRC "Changchun Railway Vexicles Co Ltd" о набавци нових девет електромоторних возова. 
Политика ДАНАС ЈЕ ДРУГИ ДАН ПОСЕТЕ КИНЕСКОГ ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈИ Вучић ће га угостити у Палати Србија, а о овоме ће разговарати; Потписује се више од 30 споразума
Данас је други дан званичне посете кинеског председника Си Ђинпинга Србији, током ког је предвиђено да се састане с председником Србије Александром Вучићем.
Политика СРПСКИ КИНЕЗИ СПРЕМИЛИ ДОБРОДОШЛИЦУ Заставе и песма за СВОГ ПРЕДСЕДНИКА (ВИДЕО)
Неколико стотина кинеских држављана, грађана Београда, стрпљиво је чекало долазак свог председника, Сија Ђинпинга.
Политика ПРЕДСЕДНИК КИНЕ СТИГАО У БЕОГРАД Си Ђинпинг дочекан уз највише почасти ЖИВЕЛО ЧЕЛИЧНО ПРИЈАТЕЉСТВО(ФОТО)
Вечерас у 21 час на Аеродрому „Никола Тесла“ приређен је свечани дочек за председника Народне Републике Кина Си Ђинпинга.
Политика КИНЕСКИ МИНИСТРИ СТИГЛИ У БЕОГРАД Дочекао их потпредседник владе Мали
Током посете планирано је потписивање више од 30 споразума
Политика АУТОРСКИ ТЕКСТ ПРЕДСЕДНИКА НАРОДНЕ РЕПУБЛИКЕ КИНЕ СИ ЂИНПИНГА ЗА "ПОЛИТИКУ": Нека светлост нашег челичног пријатељства засија на путу сарадње Кине и Србије
Кад се ближи лето, све биљке цветају. У ово доба пуно наде, на позив председника Александра Вучића боравићу у државној посети Републици Србији. Ово ће бити моја друга посета вашој земљи, земљи лепоте и легенди, као председника Народне Републике Кине. 
Политика УОЧИ ПОСЕТЕ ПРЕДСЕДНИКА КИНЕ НАЈАВЉЕНЕ НОВЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ Од мреже пруга до осмеха Војводине; Помоћ и у области роботике, летећих аутомобила...
Председник Кине Си Ђинпинг данас стиже у дводневну посету Србији. То је други његов долазак у Београд  након осам година. како је предвиђено, ратификоваће се споразум о слободној трговини од стране Пекинга, потписаће се бар још десетак меморандума везаних за помоћ ове земље око нових технологија у области роботике, сателита, летећих аутомобила, пољопривреде.
EUR/RSD 117.1305
Најновије вести