Алекдсандар Вучић

Политика ВУЧИЋ У РУСКОМ ДОМУ О ревизији историјских чињеница и отпору слободарских народа; Човечанство је пало на испиту људскости
Председник Републике Србије Александар Вучић држи говор на тему ”Ревизија историјских чињеница и отпор слободарских народа” у Руском дому у Београду.
Политика (ВИДЕО) ПРЕДСЕДНИК СРБИЈЕ ШКОДОМ ПОШАО НА ГРАДИЛИШТЕ EXPO 2027 Обилази радове сa министром Малим
Председник Србије Александар Вучић први пут је показао оно о чему је више пута говорио - како седне за волан шкоде с министром Синишом Малим, па обилазе Београд, да виде како напредују бројни радови!
Photo
Политика (ФОТО) ВУЧИЋ на предизборном скупу коалиције око СНС у Лазаревцу: У наредних 10 дана пред нама ВЕЛИКА И ВАЖНА БИТКА ЗА СРБИЈУ Наш посао је ДА СЕ БОРИМО за нашу земљу
ЛАЗАРЕВАЦ: Председник Србије и члан СНС  Александар Вучић изјавио је данас на митингу изборне листе "Александар Вучић - Београд сутра" да у наредних бар 10 дана неће учествовати у предизборној кампањи, јер нам предстоји велика и важна битка за Србију.
Политика ВУЧИЋ ЧЕСТИТАО ПОБЕДУ НОВОЈ ПРЕДСЕДНИЦИ СЕВЕРНЕ МАКЕДОНИЈЕ Уверен сам да ћемо заједно радити на јачању веза ОНА МУ СЕ ЗАХВАЛИЛА
Председник Србије Александар Вучић вечерас је честитао Гордани Сиљановској Давковој на победи у другом кругу председничких избора у Северној Македонији
Photo
Политика (ФОТО) ПОЧИЊЕ ИЗГРАДЊА НАЦИОНАЛНОГ СТАДИОНА! Вучић: Сањали смо велике снове! Поносан сам на Србију
Председник Републике Србије Александар Вучић данас обилази припремне радове на изградњи комплекса EXPO 2027.
Политика ЦРНОГОРСКИ НАЦИОНАЛНИ САВЕТ ПОДРЖАВА СРПСКИ НАРОД И ВУЧИЋА Најоштрије осуђују наметање резолуције о геноциду
Национални савет црногорске националне мањине у Србији подржава, како се каже у саопштењу, српски народ и председника Србије Александра Вучића у настојањима да се у Уједињеним нацијама изборе против доношења резолуције о наводном геноциду у Сребреници.
Photo
Политика Вучић у МОСТАРУ „као код куће“: Хвала Борјани Кришто и Драгану Човићу на изузетном ГОСТОПРИМСТВУ, припремамо се за ВАСКРШЊИ САБОР у мају (ФОТО)
МОСТАР: Председник Србије Александар Вучић састао се вечерас у Мостару са председавајућом Савета министара Босне и Херцеговине Борјаном Кришто и замеником председавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Драганом Човићем.
Политика Вучић: Написао сам 14 писама европским лидерима ИДЕМ У ЊУЈОРК ДА СЕ БОРИМ ЗА СРБИЈУ
Ми смо предузели све мере и написао само писма свим чланицама Савета Европе. Укупно сам написао 14 различитих писама европским лидерима, углавном персонализована, на један начин непризнавачима, на други начин признавачима... Нарочито оним земљама које се сматрају најутицајнијима. Сва та писма су прослеђена и њима сам тражио да још једном размотре одлуку палрамантерне Скупштине Европе да на Комитету министара њихова одлука буде другачија - рекао је данас председник Србије Александар Вучић.
Политика Набавка “рафала” од 3 милијарде злонамернима трн у оку: Сада имамо НАЈЗАШТИЋЕНИЈИ ВАЗДУШНИ ПРОСТОР У РЕГИОНУ
Председник Србије Александар Вучић завршио је синоћ дводневну дипломатску посету Паризу, а о његовом сусрету са председником Француске Емануелом Макроном, извештавали су тамошњи медији.
Магазин / Гламур ОВАКО ЈЕ СТВОРЕН ЛУКСУЗНИ БРЕНД КОЈИ СТИЖЕ У СРБИЈУ! Луј Витон од почетка био синоним за квалитет, у нашу земљу стижу најбољи кофери
Председник Александар Вучић најавио је данас у Паризу долазак компаније Луј Витон.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести