Јовановић: Олигархија води Војводину већ петнаест година

Назад на вест
Коментари
Novosadjanin
06.04.2015 • 10:27
POkrajinska vlast je postala kao neka despotija, uskoro ocekujem da premijersko mesto nasledi neko iz familije, kao u Severnoj Koreji.
Rale
06.04.2015 • 12:19
Izbori u Vojvodini su potrebni sto pre, Pajtic je doveo Vojvodinu do propasti, gradjani tesko zive i vreme je da neki novi ljudi rese probleme u Vojvodini a da Pajtic odgovara za svoje postupke.
новосађанка
06.04.2015 • 14:20
Трећа Србија? Јесу ли то они који су истерали инжењере и остали стручни кадар из ЈКП Информатика једног петка у пола 3? Јесу ли то они који су претходно свој кадар запослили у Информатици? Јесу ли то они чији председник не говори новосадским нагласком, а воде новосадска предузећа? Јесу ли то они чије малверзације новцем новосадских грађана је обелоданио и ДРИ? Ко су ти људи у нашем граду? Ни 1% нису добили на изборима! Ко о чему, к.... о поштењу....
Анонимус
06.04.2015 • 19:44
Ни за један ниво власти или државну институцију не може да буде добар тако дуг период у којем нема промене власти. Исти људи седе и раде на решавању тј. нерешавању нагомиланих проблема. Јавља се учмалост и инертност. Свака промена ће бити добра и донеће свежину и помак унапред. Војводина је од привредног лидера пре петнаест година дошла до тога да каска за другим деловима Србије. Очигледно је да покрајинска власт није добро радила и да мора да се мења.
Остави коментар
7 + 11 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести