АЛБЕРТ НАЂ ИСКРЕНО: Екипа је у нокдауну

Тренер Партизана Алберт Нађ каже да се црно-бели налазе у нокдауну.
1
Фото: ФК Партизан

Партизан је у Крушевцу избегао пораз против Напретка, вративши се са 1:3 до 3:3.

Тренутно држи друго место, са два бода више од ТСЦ-а, на три кола пре краја.

"Мислим да смо добро почели утакмицу. Мислим да оволико шанси нисмо имали у претходних пет, шест утакмица. Не знам што смо пали после првог и другог гола, наивно примљени голови. После свега, овај бод нам ипак нешто значи. Ово нисмо планирали кад смо кренули ка Крушевац. Колико видим са стране, екипа је у нокдауну. Ово не траје два, три кола, већ дужи период. Навијачи треба да дају подршку играчима и клубу. Они који воле, то ће и урадити", рекао је Нађ за ТВ "Аренаспорт".

Осврнуо се и на повике са трибина.

"Да наставе да подржавају клуб, момке. Да воле клуб. Њихово исказивање ствари, немам никакав проблем. Схватио сам у животу да никада не могу сви да те воле", додао је он.

Алберт Нађ нашао се на удару навијача црно-белих на уртакмици у Крушевцу против Напретка. Током меча под Багдалом присталице београдског клуба су спорадично клицале Нађовом претходнику на клупи Игору Дуљају, али су и прозивале актуелног тренера.

На питање да прокоментарише повике "јужне трибине" Нађ је одговорио:

"Желим само да навијачи наставе да подржавају клуб и ове момке. Да воле клуб. Њихово исказивање ствари, немам никакав проблем. Схватио сам у животу да никада не могу сви да те воле", поручио је тренер Партизана.

Партизан у наредном колу дочекује Младост.

(Дневник/Б92)

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести