ТСЦ НОВОМ ПОБЕДОМ ОБЕЗБЕДИО ТРЕЋЕ МЕСТО: Тополчани за 15 минута завршили посао

Само 15 минута је било потребно Тополчанима да заврше посао  и да забележе још једну победу, која им гарантује треће место на крају такмичења у Суперлиги.
1
Фото:  Јовановић је постигао водећи погодак за ТСЦ, фото: ТСЦ   

Кренули су фудбалери ТСЦ –а снажно, брзим и једноставним комбинацијама лако су долазили до гола гостију и већ у 6. минуту су повели. Ћирковић је дубинском лоптом пронашао брзоногог Јовановића, који је из другог покушаја надмудрио голмана Лековића и ТСЦ је повео. Већ у 10. минуту било је 2:0. И овог пута Ћирковић је био инцијатор акције, а Ђаковац је неометан са десетак метара погодио мрежу.

Пет минута касније, после корнера Ћирковића и одбијене лопте, Стојић је са неколико метара лако потигао погодак. Пред крај првог дела после пенала (Стојића је лопта ударила у руку) Крагујевчани су могли да смање резултат, али је Видосаљевић са беле тачке погодио стативу.

 На почетку другог дела пенал и за ТСЦ, такође због играња руком, али овог пута није било грешке, Ђаковац је снажним ударцем погодио десни горњи угао. Мало касније после корнера и гужве Вижђи је искоса с десне стране погодио први угао.  Десетак минута пре краја гости су смањили, а стрелац новог поготка био је Глушчевић. У првом минуту надокнаде Букумира је са двадесетак метара изненадио Симића, који је заменио повређеног Илића.

ТСЦ – Раднички (К) 4:3 (3:0)

БАЧКА ТОПОЛА: ТСЦ арена, гледалаца 1300, судија: Илић (Београд), стрелци: Јовановић у 6. Ђаковац у 10.  Стојић у 15. и Ђаковац (из пенала) у 56. за ТСЦ, а Вижђи у у 61, Глушчевић у 78. и Букумира у 91. минуту за Раднички.

ТСЦ: Илић 7 (Симић 5,5)– Цветковић 6,5, Стојић 7, Ђорђевић 6,5 Крстић 6,5  – Радин 6,5 (Вулић), Ђаковац 7,5, Пејић 6,5 (Шош) – Јовановић 7 (Ракоњац), Пантовић 7 (Милосављевић), Ћирковић 7,5.

РАДНИЧКИ: Лековић 6, – Дадић 6, М. Митровић 6, Шербечић 6, Аџић 5,5 (Чосић 6)  – Ристић 6,  Бевис 6, Алексић 5,5 (Вижђи), Зорић 6 (Букумира), Ђурић 6 (Глушчевић 6) – Видосављевић 6 (Ивеља). 

 Г. Ковач

 

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести