СИЛОВИТ СТАРТ ПРОДАЈЕ УЛАЗНИЦА ЗА ЕГЗИТ 2024: За 42 минута ПЛАНУЛО 5.000 карата по ПРОМОТИВНОЈ ЦЕНИ

Само 42 минута након што је и званично почела продаја улазница за Егзит 2024 издање, које ће бити одржано од 11. до 14. јула, невероватном брзином разграбљен је први контингент од 5.000 улазница по цени од 6.690 динара.
Egzit 2019. Foto: Dnevnik.rs
Фото: Егзит 2019. Фото: Дневник.рс

За улазнице сваке године влада огромно интересовање, а о снази бренда и о поверењу које фанови имају у Егзит најбоље говори чињеница да су улазнице распродате рекордном брзином иако је за за сада познат само датум.

Нови, ограничени контингент доступан је по промотивној цени од 6.990 динара, уз уштеду од 50 одсто.

До сада су улазнице купили посетиоци из преко 50 земаља, међу којима, уз Србију, предњаче Немачка, Велика Британија, Турска, Мађарска, Словачка, Француска, Аустрија, Белгија, Финска, а из региона Словенија, Босна и Херцеговина и Хрватска. Међу онима који су већ купили улазнице налазе се чак и фанови из Уједињених Арапских Емирата, Аустралије и Сједињених Америчких Држава!

Фестивал је ове године креирао свој јединствени Универзум, у ком су светла рефлектора била усмерена ка посетиоцима, а сваки појединац био је најсјајнија звезда, равноправна са водећим светским извођачима.

У том Универзуму су сви слободни да буду оно што јесу, да буду срећни и храбри, да верују и маштају, да воле и мењају свет. Сазвежђе је било сачињено од преко 200.000 најсјајнијих звезда које су фестивал учиниле целовитим, јединственим, посебним и магичним, енергијом коју је сваки појединац донео на Тврђаву.

Егзит Универзум ове године употпунило је емотивно поновно окупљање са култним бендом The Prodigy, прослава 50 година хип-хопа са највећом реп групом свих времена Wu-Tang Clan, звездана прожимања која су донели Skrillex, Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys и многи други, као и сваки појединац, свака најсјајнија звезда, уједињени у порукама љубави и слободе.

С овом енергијом, бескомпромисним поверењем и подршком извођача, публике и фанова фестивала који снажно стоје уз њега већ више од две деценије, Егзит сигурно корача у 2024. годину, када ће од 11. до 14. јула још једном постати омиљено место окупљања посетиоцима широм света.

Улазнице су у продаји по цени од 6.990 динара, а доступне су на фестивалском сајту и на продајним местима Гигстикса и онлајн.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести