СУКОБ У ОПОЗИЦИЈИ: Несторовић поручио “Милош Јовановић је под контролом Драгана Ђиласа, a ми смо доказали да нико не може да нас контролише"

Нови избори нису ни расписани, а у опозиционим редовима увелико се усијава атмосфера пред одлучујуће престројавање и битку за гласове Београђана, пише 24седам.
branimir nestorovic
Фото: Youtube Printscreen

Бранимир Несторовић, један од оснивача покрета Ми-глас из народа, дао је своје тумачење о томе како је Милош Јовановић, лидер новог ДСС, доспео у савез са Драганом Ђиласом и његовом коалицијом Србија против насиља.

Јовановићу је приликом гостовања на телевизији Нова С прочитан овај Несторовићев твит, уз опаску водитељке да је његова мета опозиција, а не власт. Лидер Новог ДСС је на то рекао:

- Уопште не сумњам да је он ближи Александру Вучићу, али онда разлог више да можда закључимо да није до краја ни он под контролом.

Узвратио је Несторовић новим опсервацијама о Јовановићу и његовој политици.

- Милош Јовановић је под контролом Драгана Ђиласа и Маринике Тепић, а МИ смо доказали да нико не може да нас контролише. Ни Вучић ни Ђилас ни руска ни америчка амбасада. Ђиласа и Маринику контролишу западне амбасаде и заједно раде на рушењу Србије - поручио је Несторовић на Иксу, а пренео 24седам.

24седам

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести