Два велика дербија у Војвођанској лиги – југ: Кабел јури прикључак

Трка за прво место у Војвођанској фудбалској лиги – југ постаје све занимљивије после четири одиграна кола у пролећном делу првенства четири тима су се издвојила на табели, а то су Јединство из Старе Пазове, Слога из Ердевика, Борац из Шајкаша и Кабела, а у управо ова четири тима ће да нас одмерити копља.
kabel-jugovic
Фото: Фудбалери Кабела, фото: Д. Иванић

У Старој Пазови играће Јединство и Слога,а у Новом Саду састаће се Кабел и Борац.

Фудбалери Кабела у пролећном делу првенства играју сјајно нанизали су четири победе,а посебно убедљиви су били уна гостовању у Лаћарку где су лепршавој игри савладали ЛСК чак са 4:0. заслуге за то има сигурнмо и нови тренер Милан Белић, као и нова управа која је у зимском прелазном року ангажовала неколико нових играча.

Атмосфера у екипи Кабела  је сјајна, сви играчи, али и стручни штаб, очекују нови успех.

„Упоран рад, квалитетан играчки кадар и серија победа довеле су нас је у ситуацију да уђемо у трку за виши ранг“, каже капитен Кабела Душко Тополић.

„Меч са Борцем је можда и кључан, ако победимо верујем да ћемо се приближити још један корак ка врху табеле. Вребамо из прикрајка и ка чекамо киксеве водећег двојца који ће у међусобном окршају одмерити снаге. Играмо добро и квалитетно, надсамо се да ће тако бити и у окршају са Борцем. Шајкашани имају сјајан тим, искусан у чијим редовима игра неколико суперлигашких фудбалчера и сигурно је да нам неће бити лако, али уз подршку публчике, која се окупља у све већем броју на игралишту крај Штранда уверени смо да можемо до нове победе. Форма нам иде узлазном линијом, а праву снагу нашег квалитета на кожи је на прави начин у предходном колу осетила екипа ЛСК.

М. По.    

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести