Милојевић: Победа је победа, па макар и 1:0

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан игром и тријумфом над Радничким из Ниша (2:0), као и да је баш такав меч очекивао у дербију 2. кола Суперлиге Србије на стадиону "Рајко Митић".
Milojević Vladan/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Милојевић Владан

"Јесам задовољан, све оно што сам планирао и очекивао било је тако. Морамо играче да форсирамо, нису сви физички спремни, али је неопходно да играју. Мораћемо да их истрпимо, иако је било падова, али је био и добар однос у игри. Заслужено смо победили", рекао је Милојевић на конференцији за медије после утакмице.

Црвено-бели су трећи меч у низу славили идентичним резултатом, након што су претходно били бољи од Хелсинкија и Јавора.

"Не размишљам о томе. Факт је да ме занима превисе разлика, само три бода. Више размишљам како да моји играчи буду на потребном нивоу, да будемо тим и да им помогнем да што пре уђу појединци у ритам. Свака победа је победа, па макар и 1:0".

Он је додао да верује у све играче, међу којима су појачања Жандер Сантана и Алберто Кањас, али да им је потребно време.

"Све ће доћи на своје место. Само треба стрпљења".

Тренер Радничког Симо Крунић признао је да његова екипа још није на потребном нивоу.

"Моји играчи су дали све од себе, жао ми је због неколико пропуштених прилика, заслужили смо гол. Свесни смо колико је тешко играти на" Маракани", борили смо се, али имамо проблеме и још нисмо спремни да играмо 90 минута у високом ритму", навео је Крунић и додао да би био задовољан пласманом у Европу, односно местом међу четири најбоља тима у Суперлиги.

EUR/RSD 117.1197
Најновије вести