МЛАДОСТ ГАТ ДАНАС ГОСТУЈЕ У УБУ: Најтежи ривал

После две везане победе на старту пролећног дела прволигашког такмичења, самим тим и хватања прикључка с ривалима у борби за опстанак, пред фудбалерима Младости ГАТ данас је изузетно захтевно гостовање у Убу.
1
Фото: Душан Бајић, фото: ФК Младост ГАТ

- Следи нам дуел с можда и најтежим ривалом овог пролећа - рекао је тренер "гатоваца" Душан Бајић. - Јединство током читаве сезоне игра константно добро и у самом је врху табеле. Њихов нападачки потенцијал чине брзи и директни играчи, који су и највећа снага нашег домаћина. Играју офанзивни фудбал који их, уз атмосферу коју поседују на свом стадиону, носи и омогућује добре резултате.

Бајић се осврнуо и на свој тим.

- И даље смо у незавидном положају на табели, али смо се приближили ривалима који се боре за останак у овом рангу такмичења. Добро је то што смо успели да смањимо минус с којим смо ушли у наставак, као и то што могу да рачунам на све играче. То значи да се у тим враћају Чечарић и Бјелош, одлично смо тренирали и надам се да ћемо да наставимо да остварујемо резултате који су нам потребни за испуњење циља - додао је Бајић.

Утакмица у Убу почиње у 14 часова.

А. П.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести