Русија усвојила закон о забрани промене пола

Назад на вест
Коментари
Пригожин
14.07.2023 • 13:16
Пол ни не може да се промени, може само неко другачије да се облачи или нашминка, пије мало таблете са овим или оним хормонима, угради силиконе... ако имаш XX хромозоме онда имаш менструацију и женско си, а ако имаш XY хромозоме онда си мушке - и ту је крај приче, обмане и самообмана.
Пригожин
14.07.2023 • 13:16
Руси вуку све боље потезе, да се мало продува и распрши западни смрад и њихово лудило којег силом намећу свуда по свету.
Bora
15.07.2023 • 10:44
Kako bi bila mirna ova planeta da nije te amerike! Setite se svih njihovih zlodela protiv mirnih naroda sveta. Šta imaju oni da traže u Iraku, Avganistanu itd? Nema izgovora, uvek stoji pitanja-ŠTA TRAŽITE VI OVDE?!?! Imate svoju zemlju pa tamo menjajte polove, nosite oružje i ubijajte se, marš bre iz moje zemlje skotovi! I nemojte mi ono-nije kriv narod! Da, narod je kriv! To su oni nama rekli kad smo birali Miloševića-Srbi, vi ste krivi, narod je izabrao takvog predsednika. E pa toliko o tome.
Сизиф
15.07.2023 • 13:43
Хвала богу да је нека држава ставила "рампу" на лудило које је Запад почео да шири по свету. Агресивна мањина ЛГБТ популације мора се спречити да насилно шири своју деструктивну мисију пре свега према малолетним лицима. Треба кажњаваи медије који ЛГБТ дају термине за рекламирање промене пола !
Остави коментар
1 + 8 =
Реши овај једноставан математички проблем и упиши резултат. Нпр. за 1+3, упиши 4.
EUR/RSD 117.0802
Најновије вести