Економија - Новчаник

Економија / Новчаник КО ЈЕ ШТЕДЕО СТРУЈУ ЈОШ ЈЕ И ПОПУСТ ДОБИО У Србији рационално троши струју 1,57 милиона домаћинстава, а ево ко је добио ПОПУСТ ОД ЧАК 40 ОДСТО
БЕОГРАД: Домаћинства у Србији штедела су електричну енергију и у јануару и 47 одсто домаћинстава смањило је потрошњу струје за више од 5 одсто у односу на исти месец у претходне две године, па је тако попуст за рационалну потрошњу остварило 1,57 милиона домаћинстава. 
Економија / Новчаник СУМЊАТЕ ДА ВАМ ЈЕ РАЧУН ЗА СТРУЈУ „НАДУВАН“ Ево како можете да уложите рекламацију ОВО СУ НЕОПХОДНИ КОРАЦИ
Након хакерског напада на Електропривреду Србију грађани све више пријављују драстично увећане рачуне за струју.
Економија / Новчаник ИМАМО ПОЈЕФТИЊЕЊЕ Стигле нове цене горива Ево ШТА КОЛИКО КОШТА
Према подацима који се објављују сваког петка, литар евродизела ће на пумпама коштати максимално 204 динара, док ће бензин европремијум БМБ 95 највише коштати 185 динара за литар.
Економија / Новчаник ОД ДАНАС ОГРАНИЧЕНА ЦЕНА БРАШНА: Ево за колико ћете највише морати да издвојите
Уредба о ограничењу висине цена брашна тип Т-400 глатко и пет килограма брашна тип Т-500 данас ступа на снагу, а прописано је и да трговац на мало потрошачу у појединачној куповини може да прода максимално по пет килограма оба типа.
Економија / Новчаник СУТРА 45.742 ЗА ВЕЋИНУ; Самосталци, СПРЕМИТЕ СЕ
БЕОГРАД: Исплата пензија за фебруар корисницима из категорије самосталних делатности почеће сутра, објавио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).
Економија / Новчаник ДАНАС ЛЕЖЕ 15.000 НА РАЧУНЕ Ево ко ће их добити И БИЋЕ РЕДОВНО
Три једнократне новчане подршке су додатно повећане. Једна је повећана за 15.000 динара, а дуге две су повећане за 10.000 динара.
Photo
Економија / Новчаник ЈЕФТИНИЈЕ БРАШНО ОД ПЕТКА НА РАФОВИМА Уредба о ограничењу цена за Т-400 и Т-500 ступа на снагу
БЕОГРАД: Уредба о ограничењу висине цена брашна тип Т-400 глатко и пет килограма брашна тип Т-500, а прописано је и да трговац на мало потрошачу у појединачној куповини може да прода максимално по пет килограма оба типа.
Економија / Новчаник КО ОВОЛИКО ЗАРАЂУЈЕ МОРАЋЕ ДА ПЛАТИ ПОРЕЗ, а ово су пореске стопе по платним разредима
Неопорезиви износ годишњег пореза на доходак грађана за 2023. годину износи 4.269.564 динара.
Економија / Новчаник ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ЗА ОКО ДВА МИЛИОНА ГРАЂАНА: Ево ко је први на списку
Према календару исплата који је објавио Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање, фебруарске пензије ће прво бити исплаћене корисницима из категорије самосталних делатности и то 2. марта када почиње исплата за оне који пензије примају преко текућих рачуна.
Економија / Новчаник ЛЕТЕ У НЕБО Биткоин премашио 60.000 долара, ка НАЈВИШЕМ НИВОУ иду и остале криптовалуте
Водеће светске криптовалуте наставиле су свој раст и данас, а биткоин је премашио 60.000 долара, достигавши највиши ниво од новембра 2021. године.
Економија / Новчаник ПРОСЕЧНЕ ДЕЦЕМБАРСКЕ ЗАРАДЕ У ЈУЖНОМ БАНАТУ Плате полетеле у Вршцу и Панчеву
Како наводи Републички завод за статистику, раст бруто и нето зарада, у периоду јануар – децембар 2023. године, у односу на исти период прошле године, износио је 14,8 одсто номинално, односно 2,4 одсто реално.
Економија / Новчаник ЕВО У КОЈИМ ДЕЛАТНОСТИМА ЈЕ НАЈИСПЛАТИВИЈЕ РАДИТИ Плата научника и истраживача прескочила 200.000 динара
Последњег месеца прошле године просечна зарада у Србији је, по подацима Републичког завода за статистику, била 95.093 динара.
Економија / Новчаник ОВО СУ ЕНЕРГЕТСКИ ВАМПИРИ НА РАЧУНУ ЗА СТРУЈУ Нећете веровати колико ови кућни уређаји гутају струју
Због све већих трошкова живота многи гледају да уштеде новац где год могу.
Економија / Новчаник ДЕЦЕМБАРСКА ПРОСЕЧНА ЗАРАДА НИКАД ВЕЋА Ево који РЕКОРД је достигла НОВОСАДСКА ПЛАТА, а коју цифру војвођанска
По подацима Републичког завода за статистику, последњег месеца прошле године просечна зарада у Србији је, без пореза и доприноса, износила 95.093, односно око 809 евра.
Економија / Новчаник СТАТИСТИКА КАЖЕ Просечна нето децембарска плата 95.093 динара
БЕОГРАД: Просечна децембарска бруто зарада у Србији је износила износила 130.405 динара, а просечна нето зарада, односно плата без пореза и доприноса, 95.093 динара, објавио је данас Републички завод за статистику.
Економија / Новчаник КРШ ОД СТАНА У НОВОМ САДУ оглас ПУН ХВАЛЕ заказала ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА, КАЖУ
"Поносно нудимо на продају елегантан двоипособан стан на престижној локацији - Булевар ослобођења", гласи почетак огласа за стан по цени од 144.200 евра.
Економија / Новчаник ЈОШ ЈЕДАН ТРОШАК ВИШЕ: Куповина онлајн мења навике купаца
Многи трговци на мало у случају куповине преко Интернета почели су да прилагођавају правила поврата.
Економија / Новчаник БАНКЕ ПООШТРИЛЕ УСЛОВЕ ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ПРИВРЕДЕ Грађанима зајмови по старим правилима
Банке у Србији су и у четвртом кварталу прошле године наставиле пооштравање стандарда по којима су одобравале кредите привреди, док су задржале готово непромењене услове кредитирања становништва, наводи се у извештају Народне банке Србије о кредитној активности банака у последњем лањском кварталу.
Економија / Новчаник ОВО СУ НОВЕ ЦЕНЕ ГОРИВА Поскупели и бензин и дизел
Министарство унутрашње и спољне трговине одрдиоло је нове цене горива које ће важити наредних седам дана,
Photo
Економија / Новчаник ОГРОМНЕ РАЗЛИКЕ У ЦЕНИ Од месаре до маркета килограм бута скупљи за више од 300 динара УВОЗНО МЕСО СКОРО ДУПЛО ЈЕФТИНИЈЕ ОД ДОМАЋЕГ
На тржишту свињског меса тренутно влада шаренило у ценама које се огледа у великим ценовним разликама у месарама и трговачким ланцима иза којих стоји увоз.
EUR/RSD 117.1804
Најновије вести