Магазин - Гастро

Магазин / Гастро ОВУ ГРЕШКУ ПРАВИ ВЕЋИНА СРПСКИХ ДОМАЋИЦА Због једног састојка ЋУФТЕ и ФАШИРИ никако да буду МЕКАНИ као душа
Све српске домаћице га додају у млевено месо, а квари укус ћуфти и фашираних шницли
Магазин / Гастро СОДА БИКАРБОНА И ПРАШАК ЗА ПЕЦИВО НИСУ ИСТО Већина људи их користи ПОГРЕШНО у колачима
За почетак, важно је да знате да су сода бикарбона и прашак за пециво различити по хемијском саставу и не могу једно друго да замене
Магазин / Гастро 6 НАМИРНИЦА ЗА ПОБОЉШЊЕ ЦЕЛОКУПНОГ ОРГАНИЗМА Треба обавезно да их конзумирате
Намирнице попут цвекле, купуса, кромпира и још неколико других, треба да се нађу на вашој трпези овог марта.
Магазин / Гастро СТАРИ РЕЦЕПТ ЗА ТАРАНУ Рендано тесто кувано у млеку, укус који се не заборавља
Стари југословенски рецепти су познати као практични, а преукусни. Зато испробајте и тарану кувану у млеку. Уколико сте више заинтересовани за слану варијанту, препоручујемо да поменуту тарану припремите са добрим, старим парадајз-сосом.
Магазин / Гастро ОВАЈ ЧУДЕСНИ НАПИТАК ИМАТЕ У ФРИЖИДЕРУ Научници потврдили СМАЊУЈЕ РИЗИК ОД ДИЈАБЕТЕСА
Америчка агенција за храну и лекове (ФДА) одлуком, која се припремала готово пет година, дозволила је произвођачима јогурта да наводе да та намирница може да смањи ризик од дијабетеса типа 2, преноси ЦНН.
PhotoVideo
Магазин / Гастро УКУСАН ОБРОК ОЧАС ПОСЛА КОЈЕМ НЕЋЕТЕ ОДОЛЕТИ! Откривамо вам рецепт за поховани ролат од млевеног меса
Милица Станковић из Пожаревца уређује и води Инстаграм и Тикток профил „mycheerfullkitchen” на којима представља укусне рецепте за сваки дан, али и неке специјалне прилике. На та два профила збирно је прати и више од 30.000 људи са којима се повезала и који уживају у њеним ђаконијама.
Магазин / Гастро ВИНСКА КАРТА ПЕТРА САМАРЏИЈЕ: Влади уместо In memoriama
Крајем децембра прошле године у Новом Саду је у 88. години преминуо др Владимир Ковач.
Photo
Магазин / Гастро КУЛИНАРСКИ ПУТ У ВЕКОВНИ УКУС АНАТОЛИЈЕ Тамара Вучић на изложби у Анталији о турском кулинарству
АНТАЛИЈА: Супруга председника Србије Александра Вучића, Тамара Вучић, присуствује Дипломатском форуму у турској Анталији (1-3. март), где је обишла изложбу о турском кулинарству, направљену у част гостију, односно, првих дама бројних земаља и високих званица које се тамо налазе.
Магазин / Гастро БРЗИ РУЧАК "ЗА ПОНЕТИ" Ови такоси се праве очас посла, а укус ће вас распаметити
Љубитељи ове врсте кухиње ће се заљубити у лагани рецепт за такосе који буде сва чула и отварају апетит.
Магазин / Гастро ЗЕЛЕНИ КРУГ ОКО ЖУМАНЦЕТА  Знате ли шта то значи и треба ли да поједете такво јаје
Када приметите зелени круг око жуманцета, да ли треба да поједте такво јаје или не? Сигурно вам се макар једном десило да након кувања уочите тај детаљ.
Магазин / Гастро НАЈБОЉИ ПИЛАВ СА КОБАСИЦАМА Лако и једноставно – ето ручка очас посла!
Ако немате идеју шта да спремате за породицу, онда можете да направите бакин пилав са кобасицама.
Магазин / Гастро Ма каква јутарња кафа ЕВО КАКО ДА ПРИПРЕМИТЕ ПИЦУ У ШОЉИ (ВИДЕО)
Сви знамо да се у шољи може за кратко време припремити овсена каша, скувати чај, па чак и направити колач, и све то ако имате микроталасну или ерфрајер. Али, пицу за доручак, и то за пар минута?
Магазин / Гастро ЧИМ СТИГНУ ПРВЕ ЈАГОДЕ Ову слатку фантазију направићете очас посла, идеално за почетнике
Када вам је потребна брза, а укусна посластица, овај колач је прави избор за вас.
Магазин / Гастро СВАКИ ЗАЧИН СВОМЕ ЈЕЛУ ХИТА Мале тајне великих мајстора - домаћице ово морају да знају!
Кулинарство не може да се замисли без зачина. Осим изванредне ароме, они побољшавају укус хране, и то без додавања масти, соли, шећера и калорија. Додајући их у јела, помажемо нашем имуном систему да се бори против слободних радикала.
Магазин / Гастро НАЈЈЕДНОСТАВНИЈА И НАЈУКУСНИЈА ГИБАНИЦА Проверени стари домаћински рецепт за најпознатију српску питу
Прави се једноставно, не може лакше, што с’ каже, а укус, наравно, феноменалан! Једино што вам је неопходно јесте бакина стара тепсија.
Магазин / Гастро У СУСРЕТ 8. МАРТУ - ОБУЦИТЕ КИЛТ и спремите ЈАЈА НА ШКОТСКИ НАЧИН Слана ђаконија за целу породицу
Уживајте у богатом и традиционалном укусу Шкотске с нашим рецептом за јаја.
Магазин / Гастро СЛАТКЕ МАКАРОНЕ СА ТАЈНИМ САСТОЈКОМ Подсетите се детињства и осладите се лако, брзо и јефтино
Када се присетимо детињства, одмах помислимо на слатке макароне које су правиле наше баке. Представљамо вам оригиналан рецепт за макароне са рогачем.
PhotoVideo
Магазин / Гастро ГРАШАК НА КАЋОЛИНИН НАЧИН! Позната тиктокерка открива  занимљив рецепт за квалитетан ручак
Једна од најпопуларнијих фуд-блогерки у земљи дефинитивно је Катарина Јовановић, познатија као Каћолина, која је занимљивом нарацијом у својим видео-рецептима привукла огроман број људи који свакодневно прате њене кулинарије.
Магазин / Гастро ВИНСКА КАРТА ПЕТРА САМАРЏИЈЕ: Иванови трагови
Обнова нашег виноградарства започета почетком овог века добила је коначно оно што јој недостаје од њеног почетка.
Магазин / Гастро ДОМАЋЕ ТОБЛЕРОНЕ УКУСНИЈЕ ОД ШВАЈЦАРСКИХ Једноставан рецепт за најлепши слаткиш који ћете обожавати
Тоблероне су позната швајцарска чоколадица која се у оригиналу прави са бадемом, али данас постоји доста верзија са различитим састоцјима.
EUR/RSD 117.1804
Најновије вести