ХРВАТИ ЛИКУЈУ – "Трагикомични Ријечанин коштао Србију полуфинала" (ВИДЕО)

Ватерполисти Србије испали су у четвртфиналу Европског првентсва у Хрватској, пошто су после петераца испали од Мађарске.
1
Фото: Printscreen/X mreža

Једини неискоришћени пенал био је онај Марка Радуловића, након што му је лопта испала у моменту када је хтео да упути ударац са пет метара. Сви други извођачи били су прецизни, па је Мађарска изборила полуфинале.

Хрватски медији су са посебном пажњом испратили овај моменат, између осталог, и због тога што је Марко Радуловић рођени Ријечанин. Чак се нашироко писало о томе због чега није играо за њихову репрезентацију, а сада као да су једва дочекали његов пех.

"Трагикомични потез рођеног Ријечанина стајао Србе полуфинала", пише "Јутарњи.хр".

Слично је известио и "Индекс.хр".

"Радуловић је рођени Ријечанин који је прошао све млађе категорије хрватске репрезентације, али је одлучио играти за Србију", наглашава "Индеџ".

Коментари на друштвеним мрежама такође су препуни конотације да је Радуловић одбио да игра за Хрватску, а да му се баш у тој земљи догодио овај кикс.

Његов потез је изгледа незабележен у историји ватерпола. Он је узео лопту, наместио се, подигао на шут и испустио лопту. Она му је исклизнула из руке и пала иза њега, што се рачуна као изведен петерац. Управо тај кикс је Србију коштао победе и пласмана у борбу за медаље, али и обезбеђене олимпијске визе за Париз.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести