ВОЈВОЂАНСКА КОШАРКА У НАЛЕТУ Херцеговац „срушио“ OKK Београд

Да је војвођанска кошарка у налету било је јасно већ дужи период, због партија Војводине, Спартака и Вршца, као и налета Џокера. Сви ови тимови имају врхунске резултате на домаћој сцени, Војводина и Спартак и на регионалној, а њиховим стопама успеха корача и Херцеговац из Гајдобре.
КК Херцеговац
Фото: КК Херцеговац

Овај тим је у четвртиналу квалификација за Куп Радивоја Кораћа направио велико изненађење и на свом паркету савладао КЛС-лигаша, OKK Београд, са 91:90 и на тај начин се пласирао у наредну фазу, чиме је задржао сан да се средином фебруара нађе на Завршници Купа у Нишу.

Тренер Херцеговца Александар Комненић није могао да сакрије задовољство после велике победе.

– Велика ствар за све нас, за мало место као што је Гајдобра. Честитам момцима на победи, поносан сам на њих. Показали су менталну снагу и огромну енергију, уз све проблеме који нас прате последњих 10 дана, против једне од најквалитетнијих екипа у КЛС. Хвала публици на великој подршци, били су, као и увек, наш шести играч – навео је Комненић.

У полуфиналу квалификација, које је на програму 10. јануара, Гајдобрани ће одмерити снаге са Младошћу из Смедеревске Паланке.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1138
Најновије вести