Вошин кутак

Спорт / Вошин кутак ОБЕЛЕЖАВАЊЕ 10-годишњице од СМРТИ ВУЈАДИНА БОШКОВА Петар Ђурђев: Он је утабао пут који ствара шампионе
Петар Ђурђев, члан УО ФК Војводина, присуствовао је данас обележавању 10-годишњице од смрти Вујадина Бошкова, па је том приликом дао кратку изјаву за Дневник.
Спорт / Вошин кутак ФК Војводина: Од четвртка ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА за дерби са ЗВЕЗДОМ, на исток БЕСПЛАТНО, али са обележјем Воше
Фудбалски клуб Војводина објавио је да продаја улазница за дерби 32. кола Суперлиге Србије са Црвеном звездом, који ће у недељу, 28. априла, у 17:30 бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у четвртак.
Video
Спорт / Вошин кутак (ВИДЕО) КАПИТЕН ВОШЕ СЕ ИСТАКАО: Мајсторија Зукића међу најлепшим головима у 31. колу Суперлиге
После свих одиграних утакмица 31. кола Суперлиге изабрани су најлепши голови.
Спорт / Вошин кутак АК ВОЈВОДИНА МАГНЕТ АТЛЕТИЧАРИМА ИЗ РЕГИОНА Шпановићева као замајац
Поткрај прве деценије новог миленијума црногорска јуниорка Марија Вуковић владала је залетиштем скока у вис међу вршњакињама.
Спорт / Вошин кутак АТЛЕТИЧАРИ ВОШЕ ПОБРАЛИ МЕДАЉЕ НА КУПУ СРБИЈЕ У БАЦАЊИМА: Мартина Бурчер број 1 у Србији
Атлетичари Војводине су забележили запажене резултате на Купу Србије у бацањима у јуниорској и пионирској конкуренцији у Сремској Митровици.
Спорт / Вошин кутак ЕКСКЛУЗИВНО - ФК ВОЈВОДИНА ЗАВРШИЛА ПОСАО ГОДИНЕ СА ШПАНСКОМ ГРАНАДОМ: Његош је наш !!!
Његош Петровић остаје члан Војводине и по истеку Гранадине позајмице новосадском колективу, која је истицала на крају такмичарске сезоне, ексклузивно сазнаје Дневник у кругу блиском ФК Војводина.
Спорт / Вошин кутак ОДРЖАН СКУП У ЖФК ВОЈВОДИНА пред финиш сезоне
У свечаној сали у Фудбалском центру "Вујадин Бошков", одржан је скуп на којем су биле присутне све фудбалерке ЖФК Војводина, њихови тренери и чланови управе клуба.
Спорт / Вошин кутак ВОША ЧУВА МЛАДОГ НАПАДАЧА: Ивановић потписао нови уговор
Нападач Војводине Михаило Ивановић потписао је нови уговор са „Старом дамом“ и играће у црвено–белом дресу до 2027. године.
Спорт / Вошин кутак Лазар Бајандић после седам година одлази из ОК Војводина: Право време за корак даље
Одлуку о наставку каријере у иностранству Лазар Бајандић донео је после седам година у дресу Одбојкашког клуба Војводина.
Спорт / Вошин кутак МИЛИЦА ГОЛУШИН, О ШАНСАМА РУКОМЕТАШИЦА У ПЛЕЈ-АУТУ: Надамо се најбољем
Женски рукометни клуб Војводина води грчевиту борбу за опстанак у Суперлиги.
Спорт / Вошин кутак СКАНДАЛОЗНА ОДЛУКА Суперлига не поштује Спартак и Војводину
Већ неколико година сведоци смо правог фијаска, када је реч о начину организације, како домаћих, рако и регионалних такмичења. Кошаркашка лига Србије (КЛС) деградирана је већ дужи период због кладионичарских афера, готово сваке сезоне постоје проблеми у завршници, коју у последње две сезоне није играо Партизан, да би неретко домаћи шампионат био и у сукобу са терминима финала АБА лиге, као што је то био случај прошле сезоне.
Спорт / Вошин кутак ВИЛАГОШ: Надам се успешној сарадњи и да ће АТЛЕТИКА једног дана заблистати у Бачкој Тополи! У склопу ТСЦ-а након фудбалског формиран и АТЛЕТСКИ КЛУБ (ФОТО)
У последњем прелазном року, у новембру прошле године, Адриана Вилагош је прешла из АК Сента у АК Бачка Топола, а како је Атлекс још тада најавио иза тог клуба стоји ФК ТСЦ, сада је то и озваничено.
Спорт / Вошин кутак ВОШИН ВЕЗИСТА РЕТКО ДАЈЕ ГОЛОВЕ, АЛИ ЈЕ ЗАТО СВАКИ ЗЛАТА ВРЕДАН: Кад је најтеже – Његош !
Од расположења Вошиног везисте Његоша Петровића у знатној мери зависи и ниво игре колектива у маневру. Асистенцијом Савићевићу у четвртфиналу националног Купа за вођство против Чукаричког у Београду, као и поготком у другој серији пенала заслужан је за пролаз у клуб четворице српског фудбала. Ретко постиже голове, али је зато сваки његов погодак злата вредан: против Новог Пазара решио је меч пет минута пре краја, најубедљивија победа у сезони на гостовању код Радника у Сурдулици започета је његовим голом после само пет минута игре, да би на Карађорђу коначно срушио негативну традицију против ТСЦ-а у петом минуту надокнаде времена, поздрављен овацијама рекордног броја гледалаца овог пролећа.
Спорт / Вошин кутак (ВИДЕО) ЕВО КАКО ЈЕ ВОША ПРОСЛАВИЛА ТИТУЛУ Обелодањен снимак из Краљева
Шоу кошаркаша Војводине у Краљеву.
Video
Спорт / Вошин кутак (ВИДЕО) КОШАРКАШИ ВОЈВОДИНЕ НА СТАДИОНУ КАРАЂОРЂЕ поздрављени громогласним аплаузом
Кошаркаши Војводине, прваци Кошаркашке лиге Србије дошли су на стадион Карађорђе да посматрају меч између фудбалера Војводине и ТСЦ-а.
Спорт / Вошин кутак НА СКЕНЕРУ "ДНЕВНИКА" Како се градио Вошин победнички систем
У великом стилу. Тако су кошаркаши Војводине прославили звање првака Кошаркашке лиге Србије (КЛС), пошто су у последњем колу домаћег првенства у Краљеву надиграли и Слогу са 99:91, у утакмици која је била ревијалног карактера, највише због тога што су Новосађани дан раније обезбедили статус најбољег на шампионату.
Спорт / Вошин кутак ВОШИН ТРНОВИТ ПУТ Од понора до историјског успеха
Нагомилани дугови и не толико светла будућност кошаркашког колектива у другом највећем граду кошаркашке земље. Тако је до пре само коју годину изгледао клуб који је током своје турбулентне историје имао привилегију да га води један од највећих светских умова свих времена у овом спорту, Душан Дуда Ивковић.
Спорт / Вошин кутак АНДРИЈА СТАНКОВ, РУКОМЕТНИ БИСЕР ВОЈВОДИНЕ: Част је играти уз асове
Рукометаши Војводине имају још једну одличну сезону.
Спорт / Вошин кутак ГОЛМАН ВОЈВОДИНЕ ЛАЗАР ЦАРЕВИЋ ТРАСИРАО ПУТ У ПОЛУФИНАЛЕ КУПА СРБИЈЕ: „Човек паук“ на голу Новосађана
Трећи пут узастопно, у сусретима са Чукаричким, Војводина је имала резултатску предност и додатне шансе да вођство затвори и да победу обезбеди.
Спорт / Вошин кутак Невена Тодоровски, рукометашица Воше, о опстанку: Док шанса постоји, верујемо
Женски рукометни клуб Војводина имао је тешку сезону у лигашком делу домаћег првенства.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести