Вошин кутак

Спорт / Вошин кутак АТЛЕТИЧАР ВУК ШОЛАЈА БРОНЗОМ КРУНИСАО УСПЕШНУ СЕЗОНУ: Скок до европских висина
Вук Шолаја, атлетичар новосадске Војводине, успешну сезону је крунисао бронзаном медаљом у скоку увис на Европском првенству за млађе јуниоре у Банској Бистрици.
Спорт / Вошин кутак ЗОРАН ВРАНЕШ, НОВИ ПОМОЋНИ ТРЕНЕР КОШАРКАШКОГ КЛУБА Не сумњам да ћемо испунити циљеве
Како се почетак сезоне полако ближи, тако и Кошаркашки клуб Војводина све интензивније ради на креирању тима за предстојеће изазове.
Спорт / Вошин кутак ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ СЕ СПРЕМА У НОВОМ САДУ, ПОВРАТАК ПОСЛЕ 12 ГОДИНА: Медојевић стиже у Војводину!
Фудбалери Војводине су отпутовали у Амстердам где ће одиграти дуел другог кола квалификација за Лигу Европе против чувеног Ајакса.
Спорт / Вошин кутак НИ КОШАРКАШЕ НЕ ЗАОБИЛАЗЕ ПОТЕШКОЋЕ ПАРТИЗАНА И ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ Тржиште у Европи никад изазовније
Оно што је последњих неколико година захватило Eвропу, не може да заобиђе ни Кошаркашки клуб Војводину. Тржиште се умногоме изменило, а више је разлога због чега је то тако. Ни Партизан, ни Црвена звезда, најквалитенији клубови у Србији, не могу да се носе са тим захтевима, а камоли Новосађани, који још увек нису толико моћни, како рангом, тако и логистички, како би испратили те изазове. Реч је о веома суженом кошаркашком тржишту.
Спорт / Вошин кутак ОФАН­ЗИ­ВОМ И ПО­СЕ­ДОМ НА ПРЕ­МИ­ЈЕ­РИ, ВОЈ­ВО­ДИ­НА ОСВО­ЈИ­ЛА ЧИ­ТАВ ПЛЕН ПРО­ТИВ ТЕК­СТИЛ­ЦА Игра­чи се ме­ња­ју, стил оста­је исти
Вој­во­ди­на је по­бе­дом про­тив Тек­стил­ца (3:1) за­по­че­ла пр­вен­стве­ну тр­ку и та­ко пре­ки­ну­ла не­при­јат­ну тра­ди­ци­ју не баш по­вољ­них ре­зул­та­та у су­сре­ти­ма са но­вај­ли­ја­ма у Су­пер­ли­ги прет­ход­них се­зо­на.
Спорт / Вошин кутак ПОТВРЂЕНО ПИСАЊЕ „ДНЕВНИКА“: НОВИ ЦЕНТАР У КОШАРКАШКОМ КЛУБУ Стајчић званично црвено-бели
Кошаркашки клуб Војводина је озваничио новог центра, чиме је потврђено писање „Дневника“, који је то најавио пре неколико дана.
Спорт / Вошин кутак ПЕТАР ЂОРЂИЋ О ПОВРАТКУ У СРБИЈУ И ТИТУЛИ СА ЦРВЕНО БЕЛИМА: Код куће је најлепше
Рукометаши Војводине наставили су са доминацијом у домаћем првенству по 12. пут постали су прваци државе. Новосађани су користили рецепт од претходних сезона и до нових успеха стигли су са тимом који има искусне, проверене играче, али и младе лавове који уче од старијих колега.
Спорт / Вошин кутак „ДНЕВНИК“ САЗНАЈЕ: НОВО ЛИЦЕ У КОШАРКАШКОМ КЛУБУ Вранеш нови помоћник
Промене у играчком кадру својствене су за прелазни рок, али и промене у стручном штабу. Кошаркашки клуб Војводина разишао се са досадашњим помоћним тренером Стефаном Шкрипцем, после изузетно успешне сарадње. На његово место, према сазнањима „Дневника“, дошао је Зоран Вранеш, који ће у наредном периоду бити први асистент тренеру Милошу Исаков-Ковачевићу.
Спорт / Вошин кутак (ФОТО) УСПЕХ ВОШИНОГ АТЛЕТИЧАРА: Вук Шолаја личним рекордом до европске бронзе у скоку увис
Атлетичар Вук Шолаја остварио је велики успех освојивши бронзану медаљу у скоку увис личним рекордом од 2,08 метара на Европском првенству за млађе јуниоре у Банској Бистрици.
Спорт / Вошин кутак ЈОШ ЈЕДНА ПРОВЕРА ПРЕД ОИ: Милица Гардашевић четврта у скоку удаљ у Дијамантској лиги у Лондону
Атлетичарка новосадске Војводине Милица Гардашевић освојила је четврто место у скоку удаљ у Дијамантској лиги у Лондону резултатом 6,58 метара.
Спорт / Вошин кутак ПАО ДРЖАВНИ РЕКОРД СТАР 52 ГОДИНЕ: Вошин атлетичар Небојша Илић у финалу ЕП на 400 метара с препонама, Вук Шолаја скаче за медаљу
Атлетичари новосадске Војводине Вук Шолаја, Небојша Илић и Данка Кртинић такмичиће се у недељу у финалима скока увис, односно трке на 400 м преко препона и бацању диска на Европском првенству за млађе јуниоре у Банској Бистрици.
Спорт / Вошин кутак ТЕМА „ДНЕВНИКА“: „СЛУЧАЈ“ АЛЕКСАНДАР ВОЈИНОВИЋ Где су Вошини таленти и шта је решење?
Протеклих дана одређени простор у новосадским медијима посвећен је одласку јуниора Александра Војиновића из Кошаркашког клуба Војводина.
Спорт / Вошин кутак КК "ВОЈВОДИНА" НАСТАВЉА ДА МЕЊА ТИМ Битне промене код Новосађана
Кошаркашки клуб Војводина наставља да мења екипу.
Спорт / Вошин кутак ЛАЗАР НИКОЛИЋ, ПОЈАЧАЊЕ ФК ВОЈВОДИНА, ЗА „ДНЕВНИК”: Дилему нисам имао, упркос понудама из иностранства
Ангажовањем Звездиног дефанзивца Лазара Николића, стручни штаб Војводине у знатној мери подвукао је линију, када је о приновама реч.
Спорт / Вошин кутак ЛОНДОН УСПУТНА СТАНИЦА ЗА ПАРИЗ: Атлетичарке Милица Гардашевић и Адриана Вилагош у суботу у Дијамантској лиги
Атлетичарке Милица Гардашевић и Адриана Вилагош такмичиће се у суботу на митингу Дијамантске лиге у Лондону и биће то још једна одлична провера пред најважнији догађај године – Олимпијске игре у Паризу.
Спорт / Вошин кутак "ДНЕВНИК" САЗНАЈЕ: Кошаркашки клуб договорио ново појачање
Војводина је договорила ново појачање, поново на унутрашњим позицијама, како незванично сазнаје "Дневник".
Спорт / Вошин кутак НОВЕ ПРОМЕНЕ У КОШАРКАШКОМ КЛУБУ Шкрипац напустио стручни штаб
Доскорашњи помоћни тренер у Кошаркашком клубу Војводина, Стефан Шкрипац, напустио је стручни штаб и од наредне сезоне више неће бити део новосадског састава.
Спорт / Вошин кутак ПОТВРЂЕНО САЗНАЊЕ „ДНЕВНИКА“: НОВИ ПОТПИС У КОШАРКАШКОМ КЛУБУ Ашћерић и наредне сезоне у Новом Саду
Бек Лука Ашћерић и наредне сезоне носиће дрес Кошаркашког клуба Војводина, званично је објављено, чиме је потврђено писање „Дневника“.
Спорт / Вошин кутак ПРИПРЕМЕ ОДБОЈКАША СРБИЈЕ ЗА ЕП: Вошини играчи носиоци тима
Јуниорска одбојкашка репрезентација Србије почела је у понедељак у Бечеју припреме за предстојећу Балканијаду (12-16. август) и Европско првенство у Врњачкој Бањи које ће се одржати од 26. августа до 7. септембра.
Спорт / Вошин кутак ВОШИНА РУКОМЕТНА БУДУЋНОСТ ЂОРЂЕ ДРАШКО: Доказивање на првенству Европе, потом и у Суперлиги
Рукометни клуб Војводина прва је асоцијација на клупски рукомет у Србији. Први разлог је наравно сурова владавина домаћим првенством и освајање прегршт трофеја, а други, рекло би се онај од националног значаја је што је у протеклих неколико година у Воши поникао велики број будућих светских звезда.
EUR/RSD 117.0706
Најновије вести