ИТ СВЕТ

Економија / ИТ свет ХАКЕРИ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ УДАРИЛИ НА САД: На мети БОЛНИЦЕ, ВОЈСКА И НАУЧНЕ УСТАНОВЕ
ВАШИНГТОН: Више америчких болница нашло се на мети севернокорејских хакера у оквиру информатичке кампање против војске САД и научних установа, објавили су федерални истражитељи.
Економија / ИТ свет ДЕЈВИД ЕМ, ГЛАВНИ ИСТРАЖИВАЧ БЕЗБЕДНОСТИ У ТИМУ ЗА ГЛОБАЛНО ИСТРАЖИВАЊЕ И АНАЛИЗУ КОМПАНИЈЕ „КАСПЕРСКИ” Осветничке порнографије има много више него што мислимо
Опширна анкета, у којој је учествовало 9.033 испитаника, открила је размере снимања, чувања и дељења експлицитних слика на паметним уређајима.
Економија / ИТ свет ГУГЛ ПОКУШАВА ДА БАЛАНСИРА ДОК КОРИСНИЦИ ИЗРАЖАВАЈУ ЗАБРИНУТОСТ Колачиће не укидају, само мењају, а можда ни то
Гугл је у понедељак објавио да ће, уместо најављеног па одлаганог укидања, што се одлаже и објављује још од 2019, увести нови приступ који корисницима омогућује доношење информисаних одлука о поставкама приватности док претражују интернет.
Економија / ИТ свет ПОЗНАТИ ПЛАВИ АУТО ПОНОВО ЋЕ КРУЖИТИ СРБИЈОМ А шта ако вас усними? Ово су опције (ВИДЕО)
Google Street View аутомобили се овог лета враћају у Србију
Економија / ИТ свет ГУГЛ ИЗ КОРЕНА МЕЊА НАЧИН ПРЕТРАГЕ Бројним сајтовима се не пише добро; Уводе се велике промене које ће утицати на посету
Гугл више не индексира нове садржаје како би избегао велики број оних неквалитетних.
Економија / ИТ свет ХАОС У СВЕТУ И НА СРПСКОМ НЕТУ Огромни технолошки квар ПОГОДИО БАНКЕ, МЕДИЈСКЕ КУЋЕ, ПРИЗЕМЉИО АВИОНЕ; НАШ АЕРОДРОМ НОРМАЛНО РАДИ
Компаније, укључујући банке, авиокомпаније, телекомуникационе компаније, ТВ и радио станице и супермаркете, искључене су са мреже након масовног глобалног прекида рада.
Економија / ИТ свет ЦИЉАНИ ФИШИНГ У МАСОВНИМ КАМПАЊАМА НОВИ ФЕНОМЕН Преваранти добро упознају жртву па је упецају
Таман смо помислили да смо коначно ухватили корак с најновијим трендом у области сајбер безбедности, кад су нам стигле обесхрабрујуће вести.
Економија / ИТ свет НЕКЕ ЗЕМЉЕ СПРЕМАЈУ СЕ ЗА ОЛИМПИЈАДУ У Хрватској земаљски 4К УХД телевизијски сигнал
Ново велико спортско такмичење доноси и нови експеримент у хрватском земаљском телевизијском простору.
Економија / ИТ свет НИСУ САМО КИНЕЗИ ПРОФИТИРАЛИ НА ТРАМПУ Криптовалута мага скочила у небеса
После покушаја атентата на бившег америчког председника и садашњег кандидата Доналда Трампа, предузимљиви кинески произвођачи текстила сместа су тржишту понудили мајице с фотографијом крвавог Трампа који уздигнутом песницом поздравља окупљене симпатизере.
Video
Економија / ИТ свет "КИНЕСКИ АМАЗОН" ЗАЛУДЕО И СРБЕ Све јефтино, БЕСПЛАТНА ДОСТАВА приде! За шопингхоличаре ТЕМУ је „нови“ Алиекспрес (ВИДЕО)
Пружајући корисницима прилику да „купују као милијардери“ у кризи коју носе трошкови живота, Тему, кинески гигант е-трговине, сада је најпреузиманија апликација на енглеском говорном подручју.
Економија / ИТ свет Schneider Electric за младе електричаре – придружи се!
Schneider Electric представља своју најновију локалну иницијативу „За младе електричаре – придружи се“.
Економија / ИТ свет ГУГЛ НАВИГАЦИЈА КАО ТАШТА У КОЛИМА Скрени ту, кад ти кажем!
Да ли вам се десило да укључите Google Maps као навигацију, само да би вам се одједном појавила нова тачка на задатој рути, с предлогом да скренете баш у тај ресторан или на пумпу?
Економија / ИТ свет МЕТА НА МЕТИ ЕВРОПСКЕ КОМИСИЈЕ Закерберг тера кориснике да плаћају претплату или…
Европска комисија има пуне руке посла с применом Акта о дигиталним тржиштима. Ове недеље на реду је Мета и њихов модел који приморава кориснике на плаћање накнаде ако не желе персонализоваане огласе.
Економија / ИТ свет МИЛКА НЕГРОВИЋ, ИЗВРШНИ ДИРЕКТОР АГЕНЦИЈЕ „HOMEPAGE” АИ не може да замени креативност
Агенција Homepage на нашим просторима постоји прилично дуго. Пуних 12 година послују на динамичном маркетиншком тржишту. 
Економија / ИТ свет Велике промене на Нетфликсу: Стриминг гигант укида ову популарну претплату СРБИ ПОНУДУ ЈОШ НИСУ ДОБИЛИ
Америчка платформа за стриминг видео садржаја Нетфликс је почела с укидањем најповољније основне месечне претплате која не садржи рекламу.
Економија / ИТ свет БЕЗ ОВЕ АПЛИКАЦИЈЕ ОСТАЈЕ ЧАК 35 МОДЕЛА ТЕЛЕФОНА Да ли је и ваш међу њима
Једна од најпопуларнијих светских апликација за дописивање ажурирала је списак уређаја на којима више неће радити.
Економија / ИТ свет SCHNEIDER ELECTRIC ОТВОРИО НОВУ ПАМЕТНУ ФАБРИКУ У МАЂАРСКОЈ, која ће допринети повећању производног капацитета за Eвропу
90 одсто производа ће се извозити у земље широм Европе
Економија / ИТ свет КОРИСНИЦИ ШИРОМ СВЕТА ПРИЈАВЉУЈУ ПРОБЛЕМ Пао ТикТок; Апликација се не учитава
Ако сте данас покушали да користите ТикТок и приметили да се не учитава, нисте једини
Економија / ИТ свет ВЕШТАЧКА ИСТИНА И ТЕХНОЛОГИЈА ДИПФЕЈКА Сајбер насиље без границе и одбране
Људи нису свесни тога да је читава дарк веб индустрија заснована на АИ заснованој порнографији и да је жртава дигиталног насиља све више, а њихов  потенцијал је огроман, управо захваљујући недовољно развијеној вештачкој интелигенцији, с великом моћи, и премало искуства, коју можемо преварити да уради незамисливо лоше ствари.
Економија / ИТ свет ХАКЕРСКИ НАПАД НА КБЦ ЗАГРЕБ Надлежни кажу: Болесници НИСУ УГРОЖЕНИ
ЗАГРЕБ: Због хакерског напада који се догодио рано јутрос сви информациони системи у Клиничко-болничком центру Загреб су искључени, а новонастала ситуација неће угрозити болеснике, саопштили су из те здравствене установе.
EUR/RSD 117.0706
Најновије вести