Економија - Берза

Економија / Берза ЈУАН ПРЕТЕКАО ЕВРО Глобалне компаније издају рекордне износе обвезница
Глобалне компаније издају рекордне износе обвезница деноминованих у јуанима и навелико се задужују код кинеских банака због ниских каматних стопа.
Економија / Берза ПАДАЈУ ВРЕДНОСТИ Европски берзански индекси углавном у паду, као и цена нафте
ЊУЈОРК/ФРАНКФУРТ/МОСКВА: Европски берзански индекси су данас углавном у паду, као и цена нафте, док амерички индекси расту.
Економија / Берза АИК банка званично постала власник Еуробанк Директне
БЕОГРАД: АИК Банка, највећа домаћа банкарска групација добила је сагласност Народне банке Србије и других надлежних регулаторних тела и званично постала власник Еуробанк Директне банке у Србији, саопштила је данас та банка.
Економија / Берза ИНДЕКСИ У ПЛУСУ Промет на Београдској берзи око 7,29 милиона динара
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 7.295.929 динара, а оба индекса су забележила раст, наводи се у берзанском извештају.
Економија / Берза Расте вредност БИТКОИНА на берзама, ево где се тренутно налази „ИНДЕКС СТРАХА И ПОХЛЕПЕ“
ПАРИЗ: Биткоин је данас на највећој светској берзи крипто валута Бајненс у 15 часова имао вредност од 26.919,15 евра.
Економија / Берза ЕВРО ПАО У ОДНОСУ НА ДОЛАР НА НАЈНИЖИ НИВО Коме то одговара?
БРИСЕЛ: Вредност евра је данас поново пала у односу на долар и држи се на нивоу који је најнижи од прошлогодишњег новембра.
Економија / Берза ЦЕНА ГАСА НА ЕВРОПСКОЈ БЕРЗИ ТТФ ПОРАСЛА Скочила скоро 10 одсто
АМСТЕРДАМ: Цена гаса на европској берзи ТТФ  је данас скочила за скоро 10 одсто, на ниво који се ближи петомесечном максимуму.
Економија / Берза ЦЕНА СИРОВЕ НАФТЕ НАЈВИША ЗА 10 МЕСЕЦИ Ево колико
ЊУЈОРК/ ФРАНКФУРТ/ МОСКВА: Цена сирове нафте WTI је данас порасла изнад 91,6 долара за барел, на највиши ниво у последњих 10 месеци.
Економија / Берза Промет на БЕОГРАДСКОЈ БЕРЗИ 46 милиона динара, са оба растућа индекса
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 46,44 милиона динара, а највише се трговало акцијама компаније НИС, наводи се у берзанском извештају.
Економија / Берза Промет на Београдској берзи 7,38 милиона, најтргованије акције Мешер Техногаса
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 7,38 милиона динара, а највише се трговало акцијама Мешер Техногаса из Београда, наводи се у берзанском извештају.
Економија / Берза БЕРЗАНСКЕ ЦЕНЕ БЕНЗИНА на рекордном нивоу
МОСКВА: Цене бензина АИ-95 на Санкт-Петербуршкој међународној берзи робе и сировина (SPIMEX) данас је достигла нови рекорд.
Економија / Берза Грађани Србије на ЊУЈОРШКОЈ БЕРЗИ КУПУЈУ АКЦИЈЕ „Епла”, „Мајкрософта”…
Организовано и институционално трговање хартијама од вредности у Србији има традицију дужу од 100 година јер је крајем 19. века основана Београдска берза како би се олакшао, унапредио и регулисао трговински промет хартија од вредности.
Економија / Берза Европски БЕРЗАНСКИ ИНДЕКСИ углавном у паду, порасла цена пшенице
ЊУЈОРК/ФРАНКФУРТ/ МОСКВА: Вредност главних америчких берзанских индекса пре данашњег отварања берзи у САД - Dow Jones је скочио на 35.227,69, као и S&P 500 - на 4.536,34, док је индекс Nasdaq пао на 14.032,80.
Економија / Берза Промет на берзи 8,74 милиона, НАЈТРГОВАНИЈЕ АКЦИЈЕ ДУНАВ ОСИГУРАЊА
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 8,74 милиона динара, а оба индекса, и Белекс15 и Белекслајн су порасла, наводи се у данашњем берзанском извештају. Белекс15 је порастао за 1,47 одсто а Белекслајн за 0,94 процента.
Економија / Берза Амерички берзански индекси у паду, европски БЛАГО ПОРАСЛИ
ЊУЈОРК/ФРАНКФУРТ/МОСКВА: Вредност главних америчких берзанских индекса је пре данашњег отварања била у паду - Dow Jones је пао на 33.734,88, као и S&P 500 - на 4.398,95, и индекс Nasdaq - на 13.660,72.
Економија / Берза Промет на београдској берзи 5,52 милиона динара, индекси у паду
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 5.526.382 динара, а оба индекса, и Белекс15 и Белекслине забележили су пад, наводи се у данашњем берзанском извештају.
Економија / Берза Промет на берзи 1,15 милијарди динара, индекси у паду
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 1,15 милијарди динара, а оба индекса, и Белекс15 и Белекслајн забележили су пад, наводи се у данашњем берзанском извештају.
Економија / Берза Индија: Индекс Мумбајске берзе Sensex на новом историјском максимуму
МУМБАЈ: Индекс Мумбајске берзе Sensex је данас на затварању берзе достигао нови историјски максимум, са растом за 340 поена, на 65.785 поена.
Економија / Берза Биткоин пао за 2,41 одсто на 27.800 евра
ПАРИЗ: На највећој светској берзи крипто валута Бајненс је биткоин данас у 15 часова имао вредност од 27.810,18 евра.
Економија / Берза Биткоин ПОНОВО ПОРАСТАО за 1,27 одсто, на 28.490 евра
ПАРИЗ: На највећој светској берзи крипто валута Бајненс, биткоин је данас у 15.00 часова имао вредност од 28.490,06 евра.
EUR/RSD 117.1709
Најновије вести