Економија - Берза

Економија / Берза БЕРЗАНСКИ ИНДЕКСИ НЕУЈЕДНАЧЕНИ Скочила цена нафте и злата
ЊУЈОРК/ФРАНКФУРТ/ МОСКВА: Европски берзански индекси су данас неуједначени, амерички индекси у порасту, док је истовремено забележен скок цена нафте и злата.
Економија / Берза О ЧЕМУ СЕ ОВДЕ РАДИ Кренула масовна ПРОДАЈА акција! Директори, наследници фирми и оснивачи на истом ЗАДАТКУ, зашто?
У десетинама трансакција од почетка фебруара Марк Закерберг је продао око 1,4 милиона акција Мете вредних отприлике 638 милиона долара.
Економија / Берза Прошле недеље на продуктној берзи ЕВО КАКО СЕ КРЕТАЛА ЦЕНА кукуруза и пшенице
Током прошле, скраћене радне недеље преко Продуктне берзе прометовано је 480 тона робе, финансијске вредности 9,29 милиона динара, наводи се у извештају ове берзе.
Економија / Берза ПОЧЕЛО КАО ШАЛА Измишљена држава крај Србије лансирала СВОЈУ ВАЛУТУ Либеланд долар биће пуштен на платформи за РАЗМЕНУ КРИПТОВАЛУТА у Азији и Европи
Тзв. Слободна Република Либерланд најавила је лансирање Либерланд долара (ЛЛД) на Коинстору, платформи за размену криптовалута у Азији и Европи.
Економија / Берза Цене злата би до краја године могле да ПОРАСТУ ЗА 10 ОДСТО
БЕРН: Цене злата би до краја године могле да порасту за 10 одсто због потенцијалног смањења каматних стопа, објавила је швајцарска банкарска корпорација УБС.
Економија / Берза ТЕРМИНСКО ТРЖИШТЕ – ПОТРЕБА ИЛИ ПУСТА ЖЕЉА Дуг пут од фјучерса на берзи у нашим крајевима
Требало је много времена да се питање уређења тржишта роба примарног аграра нађе у фокусу јавности. Много покушаја у последњих десетак и више година је било да се уведе елементарни ред на овом тржишту. Ниједан није успео.
Економија / Берза НАЈВИШЕ СЕ ТРГОВАЛО АКЦИЈАМА ЖИТОПЕКА Недељни промет на Београдској берзи 15,78 милиона динара
На Београдској берзи ове недеље остварен је промет од 15,78 милиона динара, а највише се трговало акцијама нишког Житопека, наводи се у недељном берзанском извештају.
Економија / Берза Промет на Београдској берзи 8,69 милиона динара, индекси у порасту
На Београдској берзи данас је остварен промет од 8,69 милиона динара, а оба индекса су забележила пораст, наводи се у берзанском извештају.
Економија / Берза ДОБРА ВЕСТ: Цена гаса на европској берзи ТТФ у 2023. години пала за више од 50 одсто
АМСТЕРДАМ: Цена гаса на европској берзи ТТФ је у 2023. години пала за више од 50 одсто, на око 34 евра за мегават-сат, произилази из података објављених на лондонској берзи ИЦЕ.
Економија / Берза ИНДЕКСИ У МИНУСУ Промет на Београдској берзи близу 61,99 милиона динара
БЕОГРАД: На Београдској берзи данас је остварен промет од 61.986.304 динара, а највише се трговало акцијама Дунав осигурања из Београда, наводи се у берзанском извештају.
Економија / Берза ИНДЕКСИ НЕУЈЕДНАЧЕНИ Цене нафте, злата и пшенице у порасту
ЊУЈОРК/ФРАНКФУРТ/ МОСКВА: Европски берзански индекси су данас неуједначени, док су цене нафте, злата и пшенице у порасту.
Економија / Берза ДОК НЕКОМЕ НЕ СМРКНЕ... Сукоби и НЕСТАБИЛНОСТ у свету подигли ВРЕДНОСТ УРАНИЈУМА Цена НАЈВЕЋА за скоро 16 година
ЊУЈОРК: Цена уранијума је данас на њујоршкој робној берзи NYMEX достигла 82,3 долара по фунти (фунта је отприлике 450 грама), што је највише од јануара 2008. године.
Економија / Берза ЈУАН ПРЕТЕКАО ЕВРО Глобалне компаније издају рекордне износе обвезница
Глобалне компаније издају рекордне износе обвезница деноминованих у јуанима и навелико се задужују код кинеских банака због ниских каматних стопа.
Економија / Берза ПАДАЈУ ВРЕДНОСТИ Европски берзански индекси углавном у паду, као и цена нафте
ЊУЈОРК/ФРАНКФУРТ/МОСКВА: Европски берзански индекси су данас углавном у паду, као и цена нафте, док амерички индекси расту.
Економија / Берза АИК банка званично постала власник Еуробанк Директне
БЕОГРАД: АИК Банка, највећа домаћа банкарска групација добила је сагласност Народне банке Србије и других надлежних регулаторних тела и званично постала власник Еуробанк Директне банке у Србији, саопштила је данас та банка.
Економија / Берза ИНДЕКСИ У ПЛУСУ Промет на Београдској берзи око 7,29 милиона динара
БЕОГРАД: Трговином на Београдској берзи данас је остварен промет од 7.295.929 динара, а оба индекса су забележила раст, наводи се у берзанском извештају.
Економија / Берза Расте вредност БИТКОИНА на берзама, ево где се тренутно налази „ИНДЕКС СТРАХА И ПОХЛЕПЕ“
ПАРИЗ: Биткоин је данас на највећој светској берзи крипто валута Бајненс у 15 часова имао вредност од 26.919,15 евра.
Економија / Берза ЕВРО ПАО У ОДНОСУ НА ДОЛАР НА НАЈНИЖИ НИВО Коме то одговара?
БРИСЕЛ: Вредност евра је данас поново пала у односу на долар и држи се на нивоу који је најнижи од прошлогодишњег новембра.
Економија / Берза ЦЕНА ГАСА НА ЕВРОПСКОЈ БЕРЗИ ТТФ ПОРАСЛА Скочила скоро 10 одсто
АМСТЕРДАМ: Цена гаса на европској берзи ТТФ  је данас скочила за скоро 10 одсто, на ниво који се ближи петомесечном максимуму.
Економија / Берза ЦЕНА СИРОВЕ НАФТЕ НАЈВИША ЗА 10 МЕСЕЦИ Ево колико
ЊУЈОРК/ ФРАНКФУРТ/ МОСКВА: Цена сирове нафте WTI је данас порасла изнад 91,6 долара за барел, на највиши ниво у последњих 10 месеци.
EUR/RSD 117.1897
Најновије вести