Економија - Берза

Економија / Берза Акције НИС-а најтргованије, али уз даљи пад цене
БЕОГРАД: На домаћем тжишту акција и данас је забележена скромна активност инвеститора, а оба берзанска индекса су трговање завршила у плусу, док је укупан промет на трговању на Београдској берзи износио 14,6 милиона динара (123,5 хиљада евра).
Економија / Берза Долар ојачао, пораст индекса на Волстриту
ЛОНДОН/ЊУЈОРК: Акције на европским берзама и на Волстриту су у порасту и делимично се опорављају од прошлонедељних губитака.
Економија / Берза Турци и Италијани нам дижу текстилну индустрију
Текстилна индустрија Србије некада је запошљавала преко 250.000 радника. Радило је преко стотину текстилних фарика, а Србија је ткала, шила и креирала готово за читав свет.
Економија / Берза Срби радо купују акције Сименса, Адидаса, Фејсбука...
Уложити новац у Србији, а ни у свету није лако. До пре које седмице биткоин је био опција која обећава изнад свега добар приход.
Економија / Берза Динар мирује, курс сутра 118,6904
БЕОГРАД: Динар ће сутра задржати приближно исту вредност према евру као данас и званични средњи курс ће износити 118,6904 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Динар у уторак без промене, курс 118,6107
БЕОГРАД:  Динар ће у уторак остати на приближно истом нивоу према евру као данас и званични средњи курс ће износити 118,6107 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Динар јача у понедељак, курс 118,6078
БЕОГРАД: Динар ће у понедељак, 5. фебруара, бити јачи према евру за 0,1 одсто него данас и званични средњи курс ће износити 118,6078 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Мршав промет на крају трговачке недеље на Берзи
БЕОГРАД:  На домаћем тржишту акција забележена је последњег дана трговања у недељи слаба инвестициона активност, мада су оба берзанска индекса завршила трговање у плусу.
Економија / Берза Суноврат: Биткоин на најнижем нивоу од новембра
ЛОНДОН: Биткоин, највећа криптовалута на свету, пала је данас за готово 10 одсто на најнижи ниво од краја новембра, јер су забрана рекламирања дигиталних валута на Фејсбуку и растући отпор регулатора према овом тржишту у повоју уплашили инвеститоре.
Економија / Берза НБС повула сагласност АИК банци за преузимање Горњске због пропуста
НОВИ САД: Преузимање словеначке Горењске банке од стране српске АИК банке је до  скора изгледало као формалност. Данас се међуитм све променило.
Економија / Берза После 8 деценија први ИПО у Србији: Новци с берзе за струју на ветар
НОВИ САД: На Београдској берзи би до средине 2018. требало да се, након 78 година, реализује прва иницијална јавна понуда акција (ИПО).
Економија / Берза Динар у понедељак јачи, курс 118,6244
БЕОГРАД:  Динар ће у понедељак, 29. јануара, ојачати према евру за 0,1 одсто у односу на данас и званични средњи курс износиће 118,6244 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Динар мирује, у петак курс 118,6952
ЊУЈОРК: Динар ће у петак задржати приближно исту вредност према евру као данас и званични средњи курс износиће 118,6952 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Динар пада, курс у четвртак 118,7155
ЊУЈОРК: Динар ће у четвртак ослабити према евру за 0,1 одсто и званични средњи курс износиће 118,7155 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Динар сутра слабији, курс 118,6310
БЕОГРАД:  Динар ће сутра ослабити према евру за 0,1 одсто и званични средњи курс износиће 118,6310 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Динар у понедељак јачи, курс 118,5465
БЕОГРАД: Динар ће у понедељак, 15. јануара, бити јачи према евру за 0,2 одсто него данас и званични средњи курс износиће 118,5465 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Надали се хиљадарки евра, а накупило се једва око 100
Судећи по првим наговештајима, ова година би по приносима на бесплатне акције могла бити берићетнија него све претходне заједно.
Економија / Берза Динар наставља раст, курс сутра 118,5575
БЕОГРАД: Динар ће сутра наставити да јача према евру за 0,2 одсто у односу на данас и званични средњи курс износиће 118,5575 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Берза Коцкање с биткоином није мимоишло ни Србију
НОВИ САД: Тек протекла 2017. година неће се памтити ни по јачањи ни по слабљењу евра и долара нити јена или јуана. Популарност им је украо биткоин.
Економија / Берза ТРЕБА ЛИ ДА СТРАХУЈЕМО Глобални дуг три пута већи од светског БДП-а
Глобални дуг достигао је врхунац свих времена од 233 трилиона долара, у трећем кварталу 2017. године, објавио је Институт за међународне финансије (IIF). То је за 16 трилиона долара више него на крају 2016. године и глобални дуг је сада скоро три пута већи од укупне глобалне економије.
EUR/RSD 118.1760
Најновије вести