Економија - Берза

Економија / Берза Берза: Промет 275 милиона динара највише на НИС-у, добитник недеље Алта Банка
БЕОГРАД: Током недељу дана на Београдској берзи остварен је промет од 275,5 милиона динара, највише на акцијама НИС-а, а листу недељних добитника носи Алта Банка док је на челу губитника Енергопројект Холдинг.
Економија / Берза Највећи раст оствариле акције Аеродрома Николе Тесле, оба индекса у паду
БЕОГРАД: Индекс Белекс15 забележио је данас пад од 0,28 одсто, а БелексЛајн је 0,22 одсто, док је укупни дневни промет износио 160,15 милиона динара, наводи се у дневном извештају Београдске берзе.
Економија / Берза Промет берзе 13,72 милиона динара, оба индекса у расту
БЕОГРАД: Индекс Белекс15 забележио је данас раст од 0,01 одсто, а БелексЛајн је 0,07 одсто, док је укупни дневни промет износио 13,72 милиона динара, наводи се у дневном извештају Београдске берзе.
Економија / Берза Добитник дана на Београдској берзи НИС а.д. Нови Сад
БЕОГРАД: Индекс Белекс15 забележио је данас раст од 0,01 одсто, а БелексЛајн је забележио пад 0,20 одсто, док је укупни дневни промет износио 84,29 милиона динара, наводи се у дневном извештају Београдске берзе.
Економија / Берза На светским берзама велики пад цена акција због инфлације и колапса СВБ
ЊУЈОРК: На светским берзама прошле седмице забележен је велики пад цена акција, јер ће због високе инфлације централне банке наставити да подижу каматне стопе, а Вол стрит је уздрман и због колапса банке Силицијумска долина (СВБ).
Економија / Берза Јакић: Берзанска цена злата стално расте, потражња већа за 500 одсто
БЕОГРАД: Берзанска цена злата стално расте, од 2013. године је повећана чак за 91 одсто, што значи да расте око 10 одсто годишње, изјавио је данас стручњак за трговину златом Љуба Јакић уз оцену да се злато осведочило и овековечило и да људи верују у њега.
Економија / Берза Индекси половично, укупан дневни промет Берзе осам милиона динара
БЕОГРАД: Укупан дневни промет Београдске берзе износио је 8,03 милиона динара, Белекс15 забележио је раст од 0,5 а БелексЛајн пад од 0,4 посто. У дневном извештају наводи се да је готово четвртина берзанског промета била у обвезницама.
Економија / Берза Промет на берзи премашио 40 милиона динара, индекси у паду
БЕОГРАД: Укупан промет на Београдској берзи данас је узносио 40.915.849 динара, а оба индекса и Белекс15 и БелексЛајн, забележила су пад.
Економија / Берза Индекси у минусу - промет Берзе стао на 5,69 милиона динара
БЕОГРАД: Укупан промет Београдске берзе је био 5,69 милиона динара, а оба индекса забележила су смањење.
Економија / Берза Берза: Индекси половично, дневни промет 7,62 милиона динара
БЕОГРАД: Индекс Белекс15 забележио је раст од 0,53 посто, а БелексЛајн пад од 0,15 процената, док је укупни дневни промет износио 7.623.492 динара, наводи се у дневном извештају Београдске берзе.
Економија / Берза Недељни промет Берзе 62,4 милиона динара, Житопек доминантан
БЕОГРАД: Укупан недељни промет Београдске берзе износи 62.402.231 динара, а оба индекса су на недељном нивоу негативна.
Економија / Берза Продате двогодишње државне обвезнице у износу 37,5 милиона евра
БЕОГРАД: Република Србија данас је понудила дводишње обвезнице од 100 милиона евра, а успешно продала обвезнице номиналне вредности 37,53 милиона евра.
Економија / Берза Индекси негативни, пола дневног промета за добитничку акцију Житопека
БЕОГРАД: Берзански индекси забележили су пад, а половина укупног дневног промета Београдске берзе остварена је кроз акције нишког Житопека.
Економија / Берза Берзански индекси у благом паду, укупан промет 7,8 милиона динара
БЕОГРАД: Оба берзанска индекса у благом паду и укупан промет од 7,8 милиона динара (66,5 хиљада евра) обележили су 16. јануара рад Београдске берзе.
Економија / Берза Индекси негативни, вредност промета 3,77 милиона динара
БЕОГРАД: Благи пад забележила су оба индекса Београдске берзе, а укупна вредност промета износила је 3,77 милиона динара (око 32.000 евра), наводи се у дневном извештају.
Економија / Берза Угаљ и гас највећи добитници на робним берзама у 2022.
СИНГАПУР: Угаљ и природни гас  закључиће 2022. годину као највећи добитници на робним берзама,  јер је глобална енергетска криза изазвана руско-украјинским ратом довела до оштрог раста њихових цена.
Економија / Берза Промет пао последњег трговачког дана у 2022.
БЕОГРАД: Последњи трговачки дан на Београдској берзи у овој години завршен је с растом вредности оба индекса, док је инвестициона активност, очекивано, пала.
Економија / Берза Раст ковид случајева у Кини оборио цене нафте
СИНГАПУР: Цене нафте су пале данас јер је поновно ширење ковида-19 у Кини смањио наду у опоравак потражње за горивом у другој највећој економији света која је и највећи глобални увозник "црног злата".
Економија / Берза Финтел енергија доминирала на Берзи, индекси мешовити
БЕОГРАД: Невелики промет и мешовито кретање индекса забележени су на Београдској берзи.
Економија / Берза Цена злата порасла на више од 1.800 долара за унцу
ЊУЈОРК: Цена злата је порасла изнад 1.800 долара за унцу, пошто је Кина укинула више мера  контроле ковида-19, повећавајући притисак на долар који наставља силазни тренд према водећим ривалима.
EUR/RSD 117.3152
Најновије вести