Економија - Новчаник

Економија / Новчаник Курс динара у среду 117,33 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,3374 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Рок за уплату пореза на имовину за трећи квартал 15. август
БЕОГРАД: Секретаријат за јавне приходе обавестио је пореске обвезнике - физичка и правна лица и предузетнике да је 15. август рок за уплату обавезе за трећи квартал годишњег пореза на имовину за 2022. годину.
Економија / Новчаник Динар према евру без промене, курс у уторак 117,32
БЕОГРАД: Динар ће вредети сутра према евру исто као данас и званични средњи курс ће износити 117,3216 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Вуковић: Минималац да буде колико и минимална потрошачка корпа
БЕОГРАД: Планирано је да преговори социјалних партнера о минималној цени рада за следећу годину почну 15. августа, а у Савезу самосталних синдиката Србије (СССС) сматрају да би минималац коначно требало да достигне минималну потрошачку корпу.
Економија / Новчаник Средњи курс у понедељак 117,32 динара за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће у понедељак, 8. августа, 117,3235 динара за евро, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Гориво појефтинило шест динара: Бензин 184, дизел 209 динара
БЕОГРАД: Министарство трговине објавило је да ће бензин БМБ 95 и еврдизел бити јефтинији за шест динара по литру у наредних седам дана
Економија / Новчаник Динар усидрен, курс сутра 117,36 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 5. августа, 117,3664 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Курс динара према евру износиће сутра 117,37
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 4. августа, 117,37 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник УОС: Поскупеле полисе осигурања од аутоодговорности
БЕОГРАД: Полисе осигурања од аутоодговорности поскупеле су ових дана за око 22 одсто у просеку, изјавио је за Танјуг Зоран Ћирић из службе за односе с јавношћу Удружења осигуравача Србије (УОС).
Економија / Новчаник Динар стабилан према евру, курс сутра 117,38
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 3. августа, 117,38 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Рачун за гас током грејне сезоне већи за око 1.500 динара
Индивидуални потрошачи природног гаса од јуче овај енергент плаћају више него до сада. Кубни метар овог енергента кошта 35, 11 динара, без пореза на додату вредност и у односу на досадашњу цену кубика, која је износила 32,28 динара, нова је виша за девет посто.
Економија / Новчаник Средњи курс динара сутра 117,37 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра, 2. августа, 117,37 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник У уторак исплата јулских пензија за самосталце
БЕОГРАД: Исплата јулских пензија за кориснике из категорије самосталних делатности почеће сутра, објавио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање.
Економија / Новчаник Природни гас од данас скупљи девет одсто за домаћинства
НОВИ САД: Цена гаса за домаћинства и мале купце од данас је виша за девет одсто, потврђено је Танјугу у Србијагасу.
Економија / Новчаник Просечна нето плата у Црној Гори 708 евра у јуну
ПОДГОРИЦА: Просечна нето плата у Црној Гори износила је у јуну 708 евра и мања је за 0,3 процента него претходног месеца, према подацима црногорске агенције за статистику, Монстат.
Економија / Новчаник Рачун за струју у зеленој зони поскупљује око 150 динара
Од 1. септембра у Србији ће струја бити скупља, а одлуку о поскупљењу донео је Савет Агенције за енергетику.
Економија / Новчаник Званични средњи курс у петак 117,36 динара за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,3649 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Курс динара у четвртак 117,37 за евро
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,3793 динара за евро, што је незнатна промена у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Михајловић: Спремна Уредба за угрожене када струја поскупи
БЕОГРАД: Реално је да ће доћи до поскупљења струје, поручила је данас министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић и истакла да је припремљена Уредба о енергетски угроженом купцу, која ће помоћи онима који не буду могли да плате струју, гас или топлотну енергију.
Економија / Новчаник Динар према евру усидрен, курс сутра 117,383
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара према евру износиће сутра 117,3834 динара за евро, што је незнатна промен у односу на данас, објавила је Народна банка Србије.
EUR/RSD 117.3216
Најновије вести