Економија - Новчаник

Економија / Новчаник ПРЕПОРУКА ЗА ИСПЛАТУ По 10.000 динара запосленима у локалним самоуправама
БЕОГРАД: Премијерка Ана Брнабић састала се данас са представницима Синдиката управе Србије, а после састанка је наведено да ће Влада Србије упутити препоруку свим јединицама локалне самоуправе за исплату једнократне помоћи запосленима у износу од по 10.000 динара, уколико за то имају средства у буџетима.
Економија / Новчаник ЈЕФТИНИЈЕ ГОРИВО НАРЕДНИХ СЕДАМ ДАНА Ево колико ћемо плаћати бензин и дизел
Цене горива у наредних седам дана биће јефтиније него претходне недеље.
Економија / Новчаник ЛЕПЕ ВЕСТИ ИЗ НБС Одлука која иде на руку свима који су се задужили у кредитима
Извршни одбор Народне банке Србије (НБС) одлучио је на данашњој седници да референтну каматну стопу задржи на нивоу од 6,50 одсто, саопштила је НБС и навела да су на непромењеним нивоима задржане и каматне стопе на депозитне, 5,25 одсто и кредитне олакшице, 7,75 одсто.
Економија / Новчаник ЗОРАН ЈЕ НАШАО РЕШЕЊЕ МИСТЕРИЈЕ! Ево зашто су чварци тако скупи (ВИДЕО)
На листи производа који су највише поскупели протеклих годину дана у самом врху нашли су се и чварци.
Економија / Новчаник ТРИ ЈОРГАНА ИЛИ БОСИ ПО КУЋИ ево колико вас тачно кошта ГРЕЈАЊЕ НА ДРВА, УГАЉ, ПЕЛЕТ, СТРУЈУ ИЛИ ГАС
Агенција за енергетику саопштила је да најниже трошкове грејања у Србији у овој грејној сезони имају домаћинства која се греју коришћењем дрва. Да ли је то тако, показује следећа рачуница.
Економија / Новчаник НИСУ САМО ЧВАРЦИ ПОСТАЛИ ЛУКСУЗ Ево која је још намирница толико ПОСКУПЕЛА да је постала ДЕЛИКАТЕС за господу С ДУБЉИМ ЏЕПОМ
Маст и чварци су некада били храна коју свако може да приушти, а данас су постали прави деликатес и луксуз.
Економија / Новчаник КРЕНУЛА ИСПЛАТА 10.000 ДИНАРА СРЕДЊОШКОЛЦИМА Министар Мали објавио у којим местима су први ученици добили новац
Данас, и у току јучерашњег дана, су средњошколци у Белој Паланци, Мионици, Сјеници, Свилајнцу, Великом Градишту, Жагубици, Новом Бечеју и Жабљу добили једнократну помоћ државе од 10.000 динара, објавио је министар финансија Синиша Мали.
Економија / Новчаник ПИО ФОНД ПОДСЕЋА Они који коментаришу пензиони систем треба да знају бар основне стваре
БЕОГРАД: Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање подсећа данас, поводом најава опозиције да ће вратити 13. пензију, да је пензија економска категорија заснована на обавезном осигурању и уплати доприноса за ПИО, што је основ за будуће примање.
Економија / Новчаник РАСТ ИНДИВИДУАЛНИХ УПЛАТА У Србији 9,3% радника уплаћује добровољно пензијско осигурање
БЕОГРАД: На крају трећег тромесечја, у добровољне пензијске фондове уплаћивала су 218.442 корисника, за 1.021 више него на крају другог квартала, а учешће чланова ових фондова у укупном броју запослених износило је 9,3 одсто, објавила је Народна банка Србије (НБС).
Економија / Новчаник СИРОМАШНИ ЈЕР СМО ТРОШАЏИЈЕ каже овај милијардер ЕВО НА ШТА БАЦАМО НОВАЦ
Један од најуспешнијих инвеститора на свету Ворен Бафет, навео је 12 ствари на које људи непотребно троше новац, што их оставља празних џепова из месеца у месец.
Економија / Новчаник Мали: Све што смо обећали испунили смо ПРЕКО 100.000 СТУДЕНАТА СЕ ПРИЈАВИЛО ЗА СТУДЕНТСКЕ КАРТИЦЕ
За студентску картицу, која студентима обезбеђује разне погодности и попусте, пријавило се до сада укупно преко 100.000 студената, изјавио је данас министар финансија Синиша Мали. Он је казао да је та картица од јуче активна и да се добија у банци Поштанска штедионица.
Економија / Новчаник У ТРЕЋЕМ КВАРТАЛУ У Србији 2,88 милиона запослених
У трећем кварталу ове године у Србији је било 2,88 милиона запослених, 285.700 незапослених, стопа запослености је износила 50,7 одсто, а стопа незапослености 9 одсто, показала је анкета о радној снази, чије резултате је данас објавио Републички завод за статистику.
Економија / Новчаник ПРОСЕЧНЕ СЕПТЕМБАРСКЕ ЗАРАДE ПО ДЕЛАТНОСТИМА ЕВО ко се опарио а ко ЈЕДВА САСТАВИО КРАЈ С КРАЈЕМ
Просечна септембарска зарада у Србији је, по подацима Републичког завода за статистику, била 85.066 динара динара.
Photo
Економија / Новчаник ПРОДАЈА ЧВАРАКА НА КОМАД - лош виц, фотошоп или нешто треће? "Ефектива" објаснила о чему се заправо ради! МИСТЕРИЈА РЕШЕНА (ФОТО)
Након што се појавила слика несвакидашње понуде у једном маркету у Србији у коме се чварци продају на комад по цени од 7,40 динара, ипак се утврдило да је реч о фотошопу.
Економија / Новчаник ЦЕНА ЗАКУПА СТАНА НА НОВОМ НАСЕЉУ ПАЛА ЗА ВИШЕ ОД 30 ОДСТО! Ево где је у НОВОМ САДУ у новембру КИРИЈА била НАЈСКУПЉА
Према најновијем извештају портала Nekretnine.rs, на Новом Насељу у Новом Саду у новембру је забележен пад оглашених кирија за више од 30 одсто, и ту је просечна цена издавања стана од 50-ак квадрата пала на 300 евра.
Економија / Новчаник ПОВОЉНИЈЕ ГОРИВО НА ПУМПАМА И дизел и бензин додатно појефтинили, ЕВО И КОЛИКО
БЕОГРАД: Максимална малопродајна цена дизела и бензина биће у наредних седам дана нижа за динар.
Економија / Новчаник ДАНАС ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА 10.000 ДИНАРА Ево ко добија новац
БЕОГРАД: Корисницима права из области социјалне заштите данас креће исплата једнократне  новчане помоћи у износу од 10.000 динара.
Економија / Новчаник ОД ДАНАС РАДИ СТУДЕНТСКА КАРТИЦА ЗА 80.000 СТУДЕНАТА Ево шта све ДОБИЈАЈУ НА ПОПУСТ
Данас почиње примена бесплатних и платних студентских картица, за 80.000 студената који су је узели.
Економија / Новчаник НБС О ТОМЕ ДА ПРЕУЗИМА НАДЛЕЖНОСТ НАД КРЕДИТНИМ БИРООМ: Јавност ће бити обавештена ако дође до тога
БЕОГРАД: Поводом информација које су пренели поједини медији, а према којима ће Кредитни биро, који води податке о задужености грађана и привреде, из надлежности Удружења банака Србије (УБС) прећи у надлежност Народне банке Србије (НБС), у НБС кажу да ће јавност бити благовремено обавештена ако и када до реализације оваквог пројекта дође.
Економија / Новчаник СУТРА ИСПЛАТА ПОМОЋИ ОД 20.000 ДИНАРА за пензионере! Вучић у Ужицу најавио коме ће 1. децембра ЛЕЋИ ПАРЕ НА РАЧУН
УЖИЦЕ: Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је да ће сутра пензионерима бити исплаћена државна помоћ од 20.000 динара.
EUR/RSD 117.1709
Најновије вести