Економија - Новчаник

Економија / Новчаник ОВО СУ НОВЕ ЦЕНЕ ГОРИВА Поскупели и бензин и дизел
Министарство унутрашње и спољне трговине одрдиоло је нове цене горива које ће важити наредних седам дана,
Photo
Економија / Новчаник ОГРОМНЕ РАЗЛИКЕ У ЦЕНИ Од месаре до маркета килограм бута скупљи за више од 300 динара УВОЗНО МЕСО СКОРО ДУПЛО ЈЕФТИНИЈЕ ОД ДОМАЋЕГ
На тржишту свињског меса тренутно влада шаренило у ценама које се огледа у великим ценовним разликама у месарама и трговачким ланцима иза којих стоји увоз.
Економија / Новчаник Средњи курс динара за евро сутра 117,20
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара за евро износиће сутра , 23. фебруара, 117,2028 динара, што је незнатна промена у односу на четвртак, објавила је Народна банка Србије.
Photo
Економија / Новчаник УСЛУГЕ ВОДОИНСТАЛАТЕРА ПАПРЕНО ПОСКУПЕЛЕ  Жени мајстор за посао од пет минута узео чак 7.000 динара ДОБРО ПРОВЕРИТЕ КОГА ЗОВЕТЕ И КОЛИКО КОШТА, ево које су праве цене
Многи грађани се, нажалост, "опеку" када позову мајстора да им нешто поправи, било да је у питању електричар, водоинсталатер, керамичар, јер се претходно не распитају за цену, па доживе шок када им након завршеног рада кажу колики је рачун.
Економија / Новчаник ЈОШ ЈЕДНА ПОВОЉНОСТ ЗА ПЛАЋАЊА: НБС омогућила плаћање такси IPS QR кодом
БЕОГРАД: Таксе и накнаде за услуге Министарства унутрашњих послова (МУП) и Пореске управе могу се на порталу еУправе-еПлати измирити инстант плаћањем, односно скенирањем НБС IPS QR кода који се приказује на јединственој уплатници креираној путем овог портала, саопштила је Народна банка Србије (НБС).
Економија / Новчаник ЕВО КО ДОБИЈА ДО ЧАК 9.000 ЕВРА НА ПОКЛОН ОД ДРЖАВЕ Грађани вичу “НЕПРАВДА” a ево И ЗАШТО
За куповину електричних аутомобила новац више не даје чак ни Норвешка, која је електрификацију возног парка годинама подстицала, опраштајући купцима плаћање ПДВ-а, пореза, друмарина, бродарина и мостарина, као и паркирање.
Економија / Новчаник Средњи курс динара за евро сутра 117,19
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара за евро износиће сутра, 21. фебруара, 117,19 динара, што је незнатна промена у односу на уторак, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник КАКО ОТИЋИ РАНИЈЕ У ПЕНЗИЈУ Фонд ПИО каже Ево НА ОВЕ НАЧИНЕ
Да ли је прекид стажа потребан већини или не? И ако јесте, колико он најмање може да траје? Предузетник М. Л. из Прокупља, који се јавио пензијском фонду, управо је то питао. Он испуњава услове за старосну пензију, па да ли мора да одјављује радњу и прекида радни однос или не?
Економија / Новчаник Средњи курс динара за евро сутра 117,18
БЕОГРАД: Званични средњи курс динара за евро износиће сутра, 20. фебруара, 117,18 динара, што је незнатна промена у односу на понедељак, објавила је Народна банка Србије.
Економија / Новчаник Цене електричних аутомобила у Европи ће падати због кинеске конкуренције
БРИСЕЛ: Произвођачи аутомобила Стелантис и Рено ће се због притиска конкуренције из Кине потрудити да смање трошкове производње електричних возила (ЕВ) с циљем да постигну сличне цене и профитне марже као модели на фосилна горива, рекли су челници ауто-индустрије Ројтерсу.
Економија / Новчаник СВИМ МАЈКАМА ДУПЛА ПОМОЋ ДРЖАВЕ СРБИЈЕ За првенца од маја ПОЛА МИЛИОНА, а за куповину првог стана сазнајте колико мајке добијају
Мајке у Србији добиће помоћ државе у два наврата, а оба пута реч је о новчаним средствима.
Економија / Новчаник ДА ЛИ ИНОСТРАНА ПЕНЗИЈА МОЖЕ ДА СПРЕЧИ ПОНОВНО ЗАПОСЛЕЊЕ: Ево које категорије пензионера могу да наставе да раде
Које категорије пензионера могу да наставе да раде, а да нису имале уопште прекид у радном односу, а које не могу?
Економија / Новчаник (ВИДЕО) ПОНОВО РАДЕ ШАЛТЕРИ ЗА ПЛАЋАЊЕ СТРУЈЕ После хакерског напада ЕПС опет доступан грађанима
Од данас је поново могућа наплата рачуна за струју на шалтерима Електропривреде Србије.
Економија / Новчаник ЕВО КАКО ДА ПРИМАТЕ ЧАК 17.500 ДИНАРА ВИШЕ КАДА ОДЕТЕ У ПЕНЗИЈУ Све више запослених одваја за старе дане
Приватну пензију у Србији највише уплаћују грађани између 40 и 60 година. Тренутни број грађани коју уплаћује ову пензију код нас износи око 217.000.
Економија / Новчаник Шта ако сте ПРОМАШИЛИ РОК ЗА ПРВУ РАТУ? Ко све плаћа, кад и како, КОЛИКО ЋЕ ВАС КОШТАТИ КАМАТА
Порез на имовину се плаћа у четири рате до 15. у месецу – фебруару, мају, августу и новембру.
Економија / Новчаник КО ЋЕ ИМАТИ ПРАВО НА СОЦИЈАЛНУ, А КО НА ПОРОДИЧНУ ПЕНЗИЈУ Ево да ли ће БИТИ ПРОМЕНА У ЗАКОНУ и КО ИХ СТИЧЕ, А КО НАСЛЕЂУЈЕ
Они којима се примиче пензија, као и многи пензионери, с радошћу су дочекали добре вести.
Економија / Новчаник ИНФЛАЦИЈА УСПОРАВА, ЦЕНЕ ПОПУШТАЈУ, АЛИ... Неки производи и даље СКУПЉИ код нас него преко границе! Гувернерка НБС прозвала МОНОПОЛИСТЕ: Знате ли колика је МАРЖА на шећер?
Раст цена је успорен и инфлација ће се у другој половини године вратити у границе циља – на око три одсто, кажу у Народној банци Србије (НБС).
Економија / Новчаник ПОЧЕЛА ИСПЛАТА ОВЕ ВРСТЕ ПОМОЋИ Ево коме стиже на рачун скоро 1.000 евра
Почеле су исплате финансијске подршке пацијентима са ретким болестима и породицама оболелих у виду три врсте ваучера.
Економија / Новчаник ОВА НАМИРНИЦА ЈЕ У СРБИЈИ ЗА ГОДИНУ ДАНА ПОЈЕФТИНИЛА ЧАК 20 ОДСТО Ево колико ће коштати убудуће; Србија на листи најјефтинијих
Сунцокретово уље је једна од ретких намирница која је последњих месеци у Србији појефтинила и то за више од 40 динара за годину дана.
Економија / Новчаник У МАРТУ СТИЖЕ ПЕНЗИОНИ ДОДАТАК ОД 50 ДО 160 ЕВРА Пријава до краја фебруара А ЕВО КО ГА ДОБИЈА
Пензионерима који примају домаћу и инострану пензију, само иностраним пензионерима или онима који имају радни стаж остварен у иностранству, у марту стиже додатак од 50 до 160 евра.
EUR/RSD 117.2028
Најновије вести