Магазин - Гастро

Магазин / Гастро Време је за зимницу, ево пар савета за домаћице
Када у пролазу замиришу прве печене паприке, схватамо да је време да се опростимо од лета и да долази како јесен, тако и време за припрему зимнице.
Магазин / Гастро Српским јелима очарала Јапанце
Јавност у Србији била је фасцинирана када се пре неколико година појавио снимак на којем Јапанци играју српске народне игре. Сваком кораку научила их Јелена Јеремић, јавља Спутњик.
Магазин / Гастро Зрењанинац Никола Пешић на бициклу прешао хиљаде километара
НОВИ САД: Зрењанинац Никола Пешић (26) до сада је на свом бициклу превалио хиљаде и хиљаде километара. Он није професионални бициклиста, него авантуриста.
Магазин / Гастро Зрењанинка Нина Ваш спојила две љубави – храну и фотографију
ЗРЕЊАНИН: Нина Ваш из Зрењанина има 29 година и бави се фотографијом и храном. Има свој блог, а недавно је победила на такмичењу у кувању које је организовао један велики трговински ланац.
Photo
Магазин / Гастро Индија је земља разноврсних укуса
Пар колега и ја имамо ритуал - сваког другог петка се покупимо с посла и одемо у нови паб на вечеру и пиво. Почели смо ову традицију како би боље упознали Хајдерабад у Индији.
Магазин / Гастро Мале тајне за припрему савршене шољице кафе
Насупрот животу у неким другим срединама, где се кафа служи у малим шољама и испија у једном гутљају, наша одбија да буде сведена на обичну јутарњу или поподневну навику.
Photo
Магазин / Гастро Нина Бабић, тв лице са 24kitchen: Носталгија и слатки грех
Београђанка Нина Бабић је ново лице које нам се смеши са ТВ екрана на каналу 24kitchen уводећи нас у свет француских посластица.
Магазин / Гастро Зашто парадајз нема укус као некада
У потрази за правим парадајзом често ћемо се јако разочарати, посебно ако га купујемо у неком од супермаркета где најчешће налазимо парадајз чији укус можемо назвати безличним, преноси Спутњик.
Магазин / Гастро Пропао ланац ресторана Џејмија Оливера
ЛОНДОН: Славни кувар Џејми Оливер изјавио је да је изузетно тужан након што је процес затварања његовог ланаца ресторана преузела ревизорска кућа КПМГ, што је довело у питање око 1.300 радних места.
Магазин / Гастро Госту грешком послужено вино од 4.500 фунти
МАНЧЕСТЕР: Конобар у Манчестеру грешком је срећном госту сервирао флашу вина која кошта 4.500 фунти, објавио је ресторан Хоуксмур Манчестер на Твитеру, не наводећи колико је вино наплаћено госту.
Магазин / Гастро На Левачком вино фесту 30 винара и винарија Србије
РЕКОВАЦ: У организацији Скупштине општине и Туристичке организације, у Рековцу ће у суботу, 4. маја, бити одржан 2."Левачки вино фест", на коме ће се представити око 30 винара и винарија Србије, саопштила је данас Туристичка организација ове општине.
Магазин / Гастро Други Новосадски салон вина у Хотелу „Парк” 12. и 13. априла
Други „Новосадски салон вина”, који ће бити одржан 12. и 13. априла у хотелу „Парк”, понудиће више од пет стотина врста вина из 91 винарије из Србије и региона.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Воћни колач
Укусан и једноставан за припрему, баш као и сјајан начин да се потроши воће из замрзивача, јер ускоро стиже ново...
Магазин / Гастро НЕМОГУЋЕ Поскупели ћевапи на Башчаршији
САРАЈЕВО: У неколико ћевабџиница у старом делу Сарајева, Башчаршији, поскупела су одређена јела са роштиља, пре свега ћевапи, тако да сада порција тог специјалитета кошта осам конвертибилних марака (четири евра).
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пилетина с кикирикијем
У питању је јело које у великој мери подсећа на кинеску кухињу, али то баш и није. Бар не сасвим...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пита с месом
Хрскава, сочна и укусна, ова се пита прави од готових кора, уз додатак прелива од јогурта и јаја...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Куглоф као из бакине кухиње
За неких 20 минута припреме плус сат времена, колико је потребно да се колач испече, добићете куглоф необичног укуса. Без сувишних калорија и украса, доказано је „као из бакине кухиње“...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Салата од туњевине с кус-кусом
Салата од туњевине без тестенине за многе је готово па незамислива комбинација. Али, и то је могуће, баш као што је могуће избећи мајонез и киселе краставце и тако добити ништа мање укусну, али много здравију салату…
Магазин / Гастро Рецепт дана: Чили кон карне
Јело које потиче из Мексика, спрема се широм Средње и Јужне Америци, па и у читавом свету. С обзиром на састојке, врло је заситно, па се и мањом количином може нахранити више људи...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Медитеранска проја
У прошлости је прављена из немаштине, а данас спада један од признатих специјалитета…
EUR/RSD 117.6085
Најновије вести