Магазин - Гастро

Магазин / Гастро Рецепт дана: Пуњене паприке из рерне
Рецепт за мало другачије пуњене паприке с месом: „из рерне“, које се не кувају, већ само пеку.
Магазин / Гастро Сви је избегавају, али пиво без пене није добро
Пивски сомелијер Макса Бејкер тврди да уколико точимо пиво избегавајући пену, онда то радимо погрешно
Магазин / Гастро Рецепт дана: Мексички рижото
Ако и не можете никуд да скокнете током викенда, не значи да је путување потпуно искључено као опција. Предлажемо да се отисните на једно гастро путовање; без кофера, али зато пуно сјајних укуса.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Торта с лимуном
Једе вам се нешто слатко? Разумемо потпуно. А како вас не би гризкла савест због тога, доносимо један баш „здрав“ рецепт, пун витамина Ц, који нам је ових дана баш неопходан. Нешто као уживање „на рецепт“...
Магазин / Гастро Рецепт дана: Кисели купус с кромпиром
Ако се за неку намирницу може рећи да је зимска, онда је то без сваке сумње кисели купус. Подварак или сарма нека су од омиљених зимских јела, а овог пута доносимо још једну супер калоричну и притом укусну комбинацију.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Сочне ћуфте у парадајз сосу
Укусне и сочне ћуфтице можете да послужите једноставно уз хлеб и вино, а нећете погрешити ни ако их искомбинујете с тестенином, пиринчем или палентом.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пудинг без кувања
У питању је здравија варијанта посластице коју притом не морате да кувате. Довољно је да све састојке ставите у блендер и посластица је готова.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Бечке коцке
Овај је укусан колач права мера чоколаде чак и за највеће чокољупце…
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пилетина у сосу од лимуна
Ево једног јако укусног предлога како да поврће и пилетину припремите и сервирате на мало другачији начин од уобичајног.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Колач „три млека“
Tres leches је светски познат кох колач - сочан, сладак, млечан, карамеласт – неки су од атрибута који га сврставају у сам врх омиљених слатких делиција. Плус, припрема није компликована...
Магазин / Гастро Швајцарска увела измене: Јастог не сме да пати пред припрему
ЦИРИХ: Швајцарска је забранила уобичајену кулинарску праксу убацивања свежих јастога у прокључалу воду, у оквиру измена правила о заштити животиња.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Пица с кромпиром и моцарелом
Мало је оних који не воле кромпир; пржени, печени у рерни или „исмиксан“ у пире... Како год, ова је намирница истинска звезда трпезе. Овог пута, кромпир у мало мање уобичајној улози...
Магазин / Гастро У Израелу направили најмањи парадајз - величине боровнице
ЈЕРУСАЛИМ: Израелска компанија "Кедма" узгојила је парадајз величине боровнице, најмањи парадајз који је узгојен у Израелу, а како наводи АП, можда и у свету.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Божићна чесница
Пракса је да се чесница меси рано ујутро, што наравно не значи да је касније током дана “забрањено” је правити. Ако сте из било ког разлога били спречени да је испечете раном зором, ево како да најједноставније спремите ову традиционалну божићну погачу.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Кремаста паста с пилетином и паприком
Ако не знате шта бисте ових дана, између два празника, кували, ево сјајне идеје: такозвано јело из једног лонца.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Печене прженице
После празника увек остане хране, коју никако не би требало бацати. Ево сјајне идеје како да употребите стари хлеб.
Магазин / Гастро Истраживање: Алкохол оштећује матичне ћелије и изазива рак
ЛОНДОН: Уносом алкохола у телу настаје штетна хемикалија која може трајно да оштети ДНК матичних ћелија, чиме се повећава ризик од настанка рака, закључак је истраживања британских научника.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Рибље лоптице с пикантним сосом
Божићни пост је и даље актуелан - идеално време за спремање рибљих специјалитета.
Магазин / Гастро Рецепт дана: Шненокле
У питању је старинска посластица коју и данас многи обожавају.
Магазин / Гастро Рецепт дана: „Пијана“ топла чоколада
Овај ће вас напитак сасвим сигурно угрејати боље од централног грејања. А и чоколада и вино се тако лепо слажу...
EUR/RSD 118.4991
Најновије вести