ИЗБОРИ 2023

Video
Политика / ИЗБОРИ 2023 ОПОЗИЦИЈА НЕ ОДУСТАЈЕ од сулудих захтева: ЗАБРАНИТИ ВУЧИЋА и дати ПЕТУ фреквенцију тајкунским медијима (ВИДЕО)
Тајкунска опозиција коју предводи Драган Ђилас само још музичку жељу није затражила, с обзиром на то да како им се испуни један захтев, они смисле нови, а све у циљу како би после рекли да им нешто није учињени те да на тај начин поново правдају изборни дебакл.
Политика / ИЗБОРИ 2023 Зоран Пановић руши заблуду опозиције: Вучић је и сада имао већину у Београду да формира власт! (ВИДЕО)
Новинар Зоран Пановић је, гостујући на Н1 телевизији, срушио заблуде опозиције.
Политика / ИЗБОРИ 2023 (ФОТО) ВУЧЕВИЋ С ПАЛМОМ Спремни смо да наставимо заједничку борбу за СЛОБОДНУ СРБИЈУ 
БЕОГРАД: Председник Српске напредне странке Милош Вучевић састао се данас са председником Јединствене Србије Драганом Марковићем Палмом и поручио да су две странке спремне да наставе заједничку борбу за слободну Србију.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ПРАВО ЛИЦЕ ПРОГЛАСА Формирали нови ДОС за удар на Вучића! (ФОТО)
Да је Иницијатива Проглас само једна од Ђиласових резервних листи и провидан (пара)политички пројекат, било је јасно сваком иоле виспренијем, објективном посматрачу прилика у Србији.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ВУЧЕВИЋ И ДАЧИЋ: Спремност за наставак сарадње СНС и СПС! Подршка председнику Србије У ОДБРАНИ државних и националних интереса (ФОТО)
БЕОГРАД: Председник Српске напредне странке Милош Вучевић и председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, исказали су данас  спремност да се сарадња те две странке настави, како на републичком нивоу, тако и на предстојећим београдским и осталим локалним изборима.
Политика / ИЗБОРИ 2023 24седам: Ђиласова опозиција тражи да се избори одрже после 3. маја
Портал 24седам пише да је опозицији „по свему судећи мало то што су се одмах након трагедија у "Рибникару", Дубони и Малом Орашју састали и договарали протесте у време дана жалости, мало им је што су месецима злоупотребљавали убиства деце зарад стицања политичких поена, па сада траже изборе после годишњице убиства деце како би искамчили још који глас“!
Политика / ИЗБОРИ 2023 Холидеј, маратон, Први мај...: Невероватни изговори опозиције за неизлазак на изборе
Када је реч о предстојећим изборима у Београду, опозиција, по свему судећи, не зна шта жели, пише 24.седам.
Photo
Политика / ИЗБОРИ 2023 ЂИЛАСОВ ШИДЕР С КУРТИЈЕМ Сада је јасна повезаност и исказивање поверења (ФОТО)
Шеф делегације Социјалдемократске партије Аустрије (СПО) у Европском парламенту Андреас Шидер састао се на маргинама Конгреса Социјалдемократске партије Европе (СПЕ) одржаном протеклог викенда у Риму, са такозваним "косовским премијером" Аљбином Куртијем и бившим премијером владе Северне Македоније Димитром Ковачевским.
Политика / ИЗБОРИ 2023 АЛЕКСАНДАР ШАПИЋ О НОВОМ ГЛАСАЊУ У БЕОГРАДУ Очекујем да ће избори бити расписани у наредних седам-осам дана
БЕОГРАД: Председник Привременог органа града Београда Александар Шапић изјавио је данас, говорећи о датуму кад би могли да буду одржани нови београдски избори, да очекује да ће они бити расписани у наредних седам, осам дана, након што се изабере председник Скупштине Републике Србије, који треба да распише изборе.
Политика / ИЗБОРИ 2023 РАЗГОВОРИ СА СНС И СПС Вучић наставља консултације о мандатару
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић наставља данас консултације о кандидату за председника Владе Србије разговорима са листама "Александар Вучић - Србија не сме да стане" и "Ивица Дачић - премијер Србије".
Политика / ИЗБОРИ 2023 БРНАБИЋ: Стефановић има ИМАГИНАРНОГ ПРИЈАТЕЉА који спроводи истрагу о изборима (ФОТО)
Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас поводом изјаве заменика председника Странке слободе и правде Борка Стефановића да је већ почела међународна истрага о изборима у Србији, да такву истрагу можда спроводи његов имагинарни пријатељ.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ЈЕДИНИ МОТИВ ЛИЧНО БОГАЋЕЊЕ Бесмислени протести опозиције од једног до другог краја Београда
Београд је престоница која се сваким даном све више развија, град који може да стане раме уз раме са светским метрополама. Поред свега што је већ урађено у главном граду Србије, не престаје се са пројектима који ће Београд још више унапредити.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ВУЛИН О ОПОЗИЦИЈИ Не знам чему се радују, у извештају нема оптужби за изборну крађу
БЕОГРАД: У извештају ОДИХР-а о изборима у Србији, нема оптужби за крађу избора, па није јасно зашто чему се опозиционе странке радују, изјавио је данас доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.
Политика / ИЗБОРИ 2023 БРНАБИЋ О ИЗВЕШТАЈУ ОДИХР: Стављена тачка на све лажи о крађи на изборима
Председница Владе Србије Ана Брабић обратила се данас јавности поводом извештаја ОДИХР о изборима у Србији одржаним 7. децембра.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ИЗВЕШТАЈ ОДИХР званична ПОТВРДА да је ОПОЗИЦИЈА измислила изборну КРАЂУ
То што ради Шолакова телевизија Нова више није новинарство, то је виц! Прво је јавила да "због крађе избора са Вучићем нико од државника неће да разговара", а онда стигне слика како га Макрон грли и вест да су пили коњак. Француски.
Политика / ИЗБОРИ 2023 ОДИХР: ИЗБОРИ У СРБИЈИ ОДРАЗИЛИ ВОЉУ НАРОДА Брнабићева се у среду обраћа грађанима у вези са званичним извештајем
После прелиминарног извештаја објављен је и званични извештај Канцеларије ОЕБС-а за демократске институције и људска права (ОДИХР) у којем се анализирају услови избора одржаних 17. децембра.
Политика / ИЗБОРИ 2023 АНА БРНАБИЋ О ВЛАСТИ У ПРЕСТОНИЦИ Највероватније ће се ићи на нове изборе у Београду
БЕОГРАД: Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да је највероватније да ће се ићи на нове изборе у Београду, након што на изборима 17. децембра, засад, нико није успео да обезбеди довољну већину у градској скупштини.
Политика / ИЗБОРИ 2023 БОЈАН КЛАЧАР После раскола у "Ми", постоје услови да СНС и СПС направе власт у Београду
БЕОГРАД: Извршни директор Центра за слободне изборе и демократију (ЦеСИД) Бојан Клачар оценио је да је након раскола у покрету "Ми - Глас из народа" јасно да ће постојати нова расподела снага и у градском парламенту и у Народној скупштини, што оставља простор за нове изборне калкулације и да преостали чланови покрета, уколико буду желели, уђу у коалицију са СНС и СПС.
Политика / ИЗБОРИ 2023 НЕСТОРОВИЋ ДЕМАНТУЈЕ ДА ЈЕ НАПУСТИО МИ-ГЛАС ИЗ НАРОДА И ПОРУЧУЈЕ У процесу смо оснивања странке са људима који ме подржавају
БЕОГРАД: Носилац изборне листе "Ми-Глас из народа" Бранимир Несторовић најавио је, након напуштања покрета "Ми - Глас из народа" заједно с Александром Павићем, да је у процесу оснивања нове странке са људима који га подржавају.
Политика / ИЗБОРИ 2023 МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА САОПШТИО: Несторовић тражио да буде председник, па са Павићем напустио покре
БЕОГРАД: Покрет "Ми глас из народа" саопштио је данас да је у току процес преображаја тог покрет и да је дошло до извесних неспоразума унутар руководства, у групи од седам оснивача, тако да су Бранимир Несторовић и Александар Павић у уторак, како се наводи, "демонстративно напустили покрет".
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести