ВУЛИН О ОПОЗИЦИЈИ Не знам чему се радују, у извештају нема оптужби за изборну крађу

БЕОГРАД: У извештају ОДИХР-а о изборима у Србији, нема оптужби за крађу избора, па није јасно зашто чему се опозиционе странке радују, изјавио је данас доскорашњи директор БИА и оснивач Покрета социјалиста Александар Вулин.
s
Фото: Youtube printscreen/RTV Pink Official

"У извештају се износе начелне препоруке и идеје које, попут могућности да један бирач потпише више листа, немају много смисла. У читавом извештају нема ни оптужби за крађу избора, ни фантомских бирача, ни странаца који се појављују на адресама на којима не живе", истакао је Вулин.

Он је оценио да у извештају, на десетинама страница, има "пуно празних прича и покушаја да се оправдају дневнице", али ни једног доказа, па ни тврдње о покраденим изборима.

"Не знам чему се радују квислинзи из Нато партија, али знам да би председник Вучић коме је Србија дала апсолутну подршку требало да престане да се осврће на покушаје да се заустави изборни процес и да помогне да се власт конституише и на републичком, и на покрајинском, и на градском нивоу", каже Вулин. Он је истакао да су грађани Србије гласали и поручио да никаквих комисија, па ни поновљених избора не треба да буде.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести