Магазин - Гламур

Магазин / Гламур "ЖЕНЕ СЕ УБИЈАЈУ ДА БУДУ ТАКВЕ, а ја сам имала КОМПЛЕКС..." Гоца искрено о изгледу, за девојке има ЈАКУ ПОРУКУ
Гоца Лазаревић има 69 година и признаје да ни сама не зна како изгледа тако добро.
Магазин / Гламур ЗА ЊУ ВРЕМЕ КАО ДА ЈЕ СТАЛО Чувена манекенка прославила 58. рођендан и послала јаку поруку
Изгледа исто као на почетку каријере и тешко је поверовати да има толико година.
Video
Магазин / Гламур ПРЕМИНУО ЧУВЕНИ ФРАНЦУСКИ ДИЗАЈНЕР Осамдесетих година прошлог века је био ИКОНА СТИЛА, а ево по чему ће остати УПАМЋЕН (ВИДЕО)
ПАРИЗ: Француски дизајнер Клод Монтана преминуо је у 76. години у Паризу.
Photo
Магазин / Гламур УДАВАЧЕ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ Овај модни детаљ мора да има свака МОДЕРНА ВЕНЧАНИЦА Ова „ситница“ ће од вас направити СОФИСТИЦИРАНУ принцезу у трену  (ФОТО)
Инспирисане популарним трендом балет кор који је прошле године залудео свет моде, машне су се ове године прелиле и на венчанице, аксесоар и декорацију свадбених прослава.
Магазин / Гламур ТОМ КРУЗ РАСКИНУО СА ЛЕПОМ РУСКИЊОМ  Упознао њену децу, па јој дао шут-карту!
Том Круз одлучио је да стави тачку на вишемесечну романсу са атрактивном и 25 година млађом Рускињом Елсином Кајровом и то свега неколико дана након што је упознао њену децу из првог брака.
Магазин / Гламур ГОРАН БРЕГОВИЋ куповао куће ПО ЦЕЛОМ СВЕТУ у београдској СНИМАНА ЧУВЕНА СЕРИЈА ОВО ЈЕ РАЗЛОГ зашто има ТОЛИКО НЕКРЕТНИНА
Један од најуспешнијих музичара с простора бивше Југославије и некадашњи фронтмен Бијелог дугмета, Горан Бреговић, своја је професионална постигнућа последњих деценија капитализовао кроз бројне луксузне некретнине.
Магазин / Гламур КРАЉ ЧАРЛС III Поруке подршке довеле су ме ДО СУЗА! Примио сам толико ДИВНИХ ЖЕЉА за опоравак
ЛОНДОН: Британски краљ Чарлс III рекао је данас током састанка са премијером Ришијем Сунаком да су га довеле до суза поруке подршке које примио након што му је дијагностиковано малигно обољење.
PhotoVideo
Магазин / Гламур ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАО СУСРЕТ ХАРИСА И МЕЛИНЕ Певач се срео с бившом испред породичне ВИЛЕ! Стигли свако у свом ЏИПУ, ни реч једну нису разменили (ФОТО, ВИДЕО)
Већ неколико месеци спекулише се да се Харис Џиновић и његова супруга Мелина разводе, а у прилог томе говори и чињеница да се она иселила из њихове породичне виле.
Photo
Магазин / Гламур ОНА У НЕМАЧКОЈ, ОН У СРБИЈИ Она ћерка нашег познатог ГЛУМЦА, он син РЕДИТЕЉА Важе за НАСИМПАТИЧНИЈИ СРПСКИ ПАР, а за њихову љубав тврде да је НЕСТВАРНА (ФОТО)
Млади глумац Љубомир Булајић у последњих неколико година вредно ради, број снимајућих дана је све већи, као и његова популарност међу домаћом публиком.
Магазин / Гламур МИЛОШ БИКОВИЋ ПРВИ ПУТ ПРЕД КАМЕРАМА О СИНУ ВАСИЛИЈУ "Комуникација се своди на плач, што мој, што његов"
Глумац Милош Биковић се појавио у Београдском драмском позоришту које данас обележава 77. рођендан традиционалном доделом годишњих награда.
Магазин / Гламур СЕВЕРИНИ ВУЧКОВИЋ ВРАЋЕН СИН! Хитна одлука суда, хаос не престаје!
Након хаоса у региону коју је изазвала пресуда Врховног суда, поново долази до неочекиваног обрта у случају старатељства над сином Северине Вучковић и Милана Поповића.
PhotoVideo
Магазин / Гламур ШОКАНТНА ИНТИМА НА ЕКРАНУ Џена Ортега и Мартин Фриман у провокативној љубајној сцени
Јав­ност је оста­ла шо­ки­ра­на на­кон што је на ве­ли­ким екра­ни­ма угле­да­ла мла­ду два­де­се­тјед­но­го­ди­шњу глу­ми­цу Џе­ну Ор­те­гу у љу­бав­ном од­но­су са пе­де­сет­дво­го­ди­шњим Мар­ти­ном Фри­ма­ном.
Магазин / Гламур ТАЊИР ДА ПОЛИЖЕШ Руска куварица открива како да СКУВАТЕ најукуснији слатки купус! Ево шта обавезно треба да додате ЈЕЛУ који многи ОБОЖАВАЈУ
Ако желите да побољшате укус слатком купусу, онда обавезно додајте неки од наведених састојака у јело.
Photo
Магазин / Гламур СРАМ ВАС БИЛО, САД ЋУ ДА ВАС ТУЖИМ Милица Тодоровић постала жртва ПРЕВАРЕ на интернету: Користе мој лик за РЕКЛАМУ неког производа, питај Бога чега, и то данима  (ФОТО)
Певачица Милица Тодоровић постала је жртва преваре, јер је једна компанија која продаје таблете за мршављење искористила њен лик како би промовисала производ.
Photo
Магазин / Гламур ЦЕНЗУРА И НА ЗАДЊИЦУ Иранци РАЗГНЕВИЛИ Георгину! Ево шта су иранске новине приредиле Роналдовој жени, на мрежама НЕВЕРИЦА због ове „неправилности (ФОТО)
Иранске новине "цензурисале" су фотографију Роналдове жене, Георгине Родригез због "провокативне" хаљине.
Магазин / Гламур ДА, СИГУРАН САМ Принц Хари: Болест краља Чарлса би могла да ЗБЛИЖИ ПОРОДИЦУ
ЛОНДОН: Британски принц Хари изјавио је данас да би болест краља Чарлса могла да зближи британску краљевску породицу.
Магазин / Гламур ПОСЛЕ ВИШЕ ОД 50 ГОДИНА Полу Макартнију враћена украдена гитара; Била му је ОМИЉЕНА
ЛОНДОН: Бас гитара Хофнер враћена је Полу Макартнију после више од 50 година након што је украдена, а немачки произвођач Хофнер потврдио је аутентичност гитаре.
PhotoVideo
Магазин / Гламур ДА ЛИ СЕ СЕЋАТЕ ПЕВАЧИЦЕ ИЗ "МОБИ ДИКА"? Пре него што је почела да пева, бавила се МАНЕКЕНСТВОМ, а ево чиме се данас бави! Годинама је градила каријеру (ФОТО, ВИДЕО)
Александра Перовић, бивша певачица групе "Моби Дик", постала је декан на приватном Универзитету на којем ради већ годинама уназад као професор.
PhotoVideo
Магазин / Гламур БОЛ НЕ ПРОЛАЗИ Ана Бекута на Дан заљубљених објавила фотографију с Мрком! Својој НАЈВЕЋОЈ ЉУБАВИ певачица се обратила НИКАД ЕМОТИВНИЈЕ: Препознала бих те у потпуном мраку... (ФОТО, ВИДЕО)
Ана Бекута је посебном објавом обележила је Дан заљубљених који је подсетио на њену највећу љубав, политичара Милутина Мркоњића.
Магазин / Гламур ХРВАТСКА ПЕВАЧИЦА ПОКАЗАЛА ТРИ ПРСТА И ПОРУЧИЛА: "Зовите ме Мартина Србос, не Врбос"
Хрватска певачица Мартина Врбос, која је недавно објавила нумеру са којом ће се такмичити на избору српског представника на Евровизији, наишла је на велики број критика.
EUR/RSD 117.2018
Најновије вести