Спорт - Остали спортови

Спорт / Остали спортови СРПСКИ РВАЧ МИХАИЛ КАЏАЈА ПОСТАО 113. ЧЛАН олимпијског тима Србије
Српски рвач у категорији до 97 килограма Михаил Каџаја постао је данас 113. члан олимпијског тима Србије пошто је добио позив за учешће на Играма у Паризу после повреде Артура Омарова.
PhotoVideo
Спорт / Остали спортови Вучић поздравио олимпијски тим Србије: Изузетан је осећај видети наше спортисте на ОИ (ФОТО И ВИДЕО)
Председник  Србије Александар Вучић поздравио је олимпијски тим Србије који је продефиловао на свечаној церемонији отварања Летњих олимпијских игара у Паризу.
Photo
Спорт / Остали спортови СПЕКТАКЛ У ПАРИЗУ! ПРЕДСЕДНИК ФРАНЦУСКЕ ЕМАНУЕЛ МАКРОН ОТВОРИО ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ, бакљом упаљен пламен који је покренуо балон (ФОТО и ВИДЕО)
Данас су званично почеле Летње олимпијске игре у Паризу, 33. по реду, тачно 100 година након претходних у главном граду Француске.
Спорт / Остали спортови ИРАЧКИ ЏУДИСТА САЏАД СЕХЕН ПРВИ СПОРТИСТА КОЈИ ЈЕ ЗБОГ ДОПИНГА СУСПЕНОДВАН са ОИ
Ирачки џудиста Саџад Сехен први је спортиста који је због допинга суспендован са Олимпијских игара у Паризу, саопштила је данас Међународна агенција за тестирање.
Спорт / Остали спортови ПРВОГ ДАНА ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА НАСТУПИЋЕ ТАКМИЧАРИ ИЗ СРБИЈЕ у седам спортова
Првог дана Олимпијских игара у Паризу одржаће се такмичења у 24 спорта, а спортисти из Србије наступиће сутра у џудоу, веслању, стрељаштву, пливању, тенису, боксу и стономтенису.
Спорт / Остали спортови НЕ МОРА НИ ДА ТРЧИ Немачка атлетичарка ПОБЕДИЛА и пре него што су Олимпијске игре почеле! Проглашена за НАЈСЕКСЕПИЛНИЈУ СПОРТИСТКИЊУ у Паризу  (ФОТО, ВИДЕО)
Немачка атлетичарка Алиса Шмит (25) понела је титулу најсексепилније спортисктиње на 33. Олимпијским играма у Паризу, пише Њујорк пост.
Спорт / Остали спортови ВЕСЛАЧИ СРБИЈЕ ЗА „ДНЕВНИК“ О ПОЧЕТКУ ТАКМИЧЕЊА У ПАРИЗУ: Квалитет показати кад је најбитније
Од представника Србије веслачица Јована Арсић друга ће изаћи на мегдан ривалкама на Олимпијским играма у Паризу.
Спорт / Остали спортови ВЕЧЕРАС СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ 33. ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА У ПАРИЗУ – Историјска парада на реци Сени (19.30)
Највећи празник спорта на свету, Олимпијске игре, 33. по реду, почеће званично вечерас у Паризу уз церемонију свечаног отварања на реци Сени (пренос на РТС 1 у 19.30).
Спорт / Остали спортови САРА ЋИРКОВИЋ СИГУРНА У СЕБЕ: Једва чекам, нисам дошла на ОИ само да учествујем
ПАРИЗ: „Даћу свој максимум, нисам дошла у Париз само да учествујем и сигурна сам да ћу освојити медаљу”, рекла је млада српска боксерка Сара Ћирковић.
Photo
Спорт / Остали спортови ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА „ПУТ ПРАВИХ ВРЕДНОСТИ“ У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ СРБИЈЕ у Паризу
Дан пред почетак Олимпијских игара у Паризу, свечано је отворена изложба „Пут правих вредности“ у Културном центру Србије. Изложба у организацији Олимпијског комитета Србије  која говори о историји олимпизма у Србији трајаће до 16. августа.
Спорт / Остали спортови ФРАНЦУСКИ ВОЗАЧ ФОРМУЛЕ 1 ЕСТЕБАН ОКОН наступаће од следеће сезоне за Хас
Француски возач Формуле 1 Естебан Окон наступаће од следеће сезоне за Хас, саопштио је данас амерички тим.
Спорт / Остали спортови БОЖИДАР МАЉКОВИЋ НА КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗА МЕДИЈЕ ПОДСЕТИО ДА ЈЕ СРБИЈА У ТОКИЈУ ОСВОЈИЛА ДЕВЕТ МЕДАЉА: Долазимо  у Париз са великим амбицијама, желимо више медаља
Председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић изјавио је данас да Олимпијски тим Србије долази са великим амбицијама и да очекује да Олимпијски тим Србије увећа број медаља у односу на Токио.
Спорт / Остали спортови ПОЧИЊУ 33. ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ У ПАРИЗУ (26. ЈУЛ – 11. АВГУСТ): Засијаће спортске звезде у Граду светлости
Највећи празник спорта на свету, Олимпијске игре, 33. по реду, почеће званично у петак у Паризу уз церемонију свечаног отварања на реци Сени.
Спорт / Остали спортови СРЕЋНО, ИВАНА! Снажна порука на згради Ивани Шпановић БРИШЕ СВЕ СУМЊЕ
Срећан пут, Ивана! Тако реагују они који су видели снимак поздрава нашој атлетичарки Ивани Шпановић, на Инстаграм профилу 192.рс
Спорт / Остали спортови ИЗАБРАНИ ДОМАЋИН ЗИМСКИХ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА 2030. И 2034: Француска четврти пут, Солт Лејк Сити други
Међународни олимпијски комитет (МОК) саопштио је да ће Француска бити домаћин Зимских олимпијских игара 2030. године, а Сједињене Америчке Државе четири године касније.
Video
Спорт / Остали спортови (ВИДЕО) НАША ИВАНА ШПАНОВИЋ ИЛИ НЕМАЧКА УЗДАНИЦА? Најављен један од најузбудљивијих дуела за олимпијско злато у Паризу
Српску атлетску репрезентацију на Олимпијским играма у Паризу које почињу у петак предводиће наша најбоља спортисткиња Ивана Шпановић, која ће се такмичити у скоку удаљ.
Спорт / Остали спортови СРБИЈА НА ОИ СА НАЈВИШЕ РВАЧА У ПОСЛЕДЊИХ 30 ГОДИНА - Докманац: Једна медаља је циљ
Селектор репрезентације Србије у рвању Милорад Докманац изјавио је да је једна медаља циљ на предстојећим Олимпијским играма у Паризу, као и да ће свих пет репрезентативаца дати све од себе да дођу од одличја.
Спорт / Остали спортови ЗА­ВР­ШНА СВЕ­ЧА­НОСТ МИ­НИ­ФУД­БА­ЛЕ­РА У СЦ „ХЕТ ТРИК“ У НО­ВОМ СА­ДУ Сла­вље еки­пе из Фу­то­га
У Спорт­ском цен­тру “Хет­трик” у Но­вом Са­ду, ор­га­ни­зо­ва­на је све­ча­на до­де­ла пе­ха­ра, ме­да­ља, као и ин­ди­ви­ду­ал­них при­зна­ња за нај­бо­ље ти­мо­ве и по­је­дин­це у 26. се­зо­ни Лав ли­ге Вој­во­ди­не у ми­ни­фуд­ба­лу.
Спорт / Остали спортови ПАТРИЈАРХ ПОРФИРИЈЕ ПОЕЖЕЛЕО СРЕЋУ ВАТЕРПОЛИСТИМА СРБИЈЕ: Рад, труд и међусобна љубав
Ватерполисти Србије покушаће да наставе низ освајање златних медаља и да се домогну првог места на Олимпијским играма у Паризу.
Спорт / Остали спортови ПОЈАЧАЊЕ У ОЛИМПИЈСКОМ ТИМУ СРБИЈЕ У ПОСЛЕДЊИ ЧАС: Цаболов ипак у Паризу
По свему судећи, репрезентација Србије ће добити велико појачање када је у питању рвање на Олимпијским играма у Паризу.
EUR/RSD 117.0706
Најновије вести