Ђорђевић честитао грађанима Нову годину и Божић 

БЕОГРАД: Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић честитао је грађанкама и грађанима Србије новогодишње и божићне празнике с оценом да се протекле три године животни стандард грађана полако, али сигурно и трајно поправљао, захваљујући програму фискалне консолидације који је 2014. године покренуо председник Александар Вучић. 
Zoran Đorđević foto: Tanjug
Фото: Tanjug

У саопштењу тог ресора се наводи да је пред крај 2017. године, од које се сада опраштамо, усвојен буџет за 2018. годину, први развојни буџет Србије након много година. 

"Захваљујући одмереним и храбрим одлукама државног руководства у свим сегментима политике, мирољубивој међународној политици, и смелој балансираности између економских реформи и одрживог привредног развоја, при чему је у први план постављен интерес свих грађана Србије, председник Вучић и Влада Србије и даље уживају велику подршку српског бирачког тела, а српска реч се чује и уважава на међународном плану. 

"У име свог тима и своје име, пожелео бих деци безбрижније и сигурније детињство, младима и спортистима да нижу успехе на пословном путу и да оснују своје породице, а старима мирне дане које ће проводити у кругу својих најближих, окружени љубављу. Свим грађанима желим здравље и веру у себе и земљу у којој живе", навео је Ђорђевић и додао:

"На крају, желим да вам се захвалим на успеху који смо сви заједно постигли, и да вам пожелим да нам следећа, као и свака наредна година буде боља и успешнија од претходне, јер стара српска изрека гласи: Где је слога, ту је и победа”. 

EUR/RSD 117.1192
Најновије вести