И протеклу седмицу екипе ЈКП „Пут” искористиле за рад на терену

Радници ЈКП “Пут” минуле седмице обављали су низ послова на већем броју локација у Новом Саду и приградским местима.
Put - radovi
Фото: ЈКП "Пут"

Тако су на петроварадинској страни Дунава, код Официрца, екипе овог предузећа санирале приступни пут објекту „Водовод и канализација“. Након припремних радова на изради подлоге и проширења, те постављања туцаничког слоја, асфалтиран је и део туцаничког коловоза.

Свакодневно су по граду санирана оштећења на коловозима, на основу инспекцијских налога, у улицама: Сељачких буна, Војводе Степе, Душана Васиљева, Милоша Црњанског и Привредниковој, као и на државном пута ка Ветернику…

Почетком недеље, након периода рада у режиму жутог трепћућег светла, у рад је пуштен семафор на раскрсници Футошке и Улице Николе Тесле. Предвиђеном динамиком одвијају се и радови на семафоризацији раскрснице Новосадског пута и Улице Соње Маринковић. Постављена је кабловска инсталација, асфалтирају се саобраћајне површине и намешта стална сигнализација, а у предстојећем периоду би и ови радови требало да буду завршени.

Фото: ЈКП "Пут"

Сектор “Саобраћајне сигнализације” ангажован је на редовном обележавању хоризонталне сигнализације у зонама школа, а по налогу Инспекције поправљана је саобраћајна сигнализација на више локација у граду.

Завршене су и поправке делова бициклистичких стаза на Булевару цара Лазара, као и враћање раскопаних јавних површина у технички исправно стање у Улици Бранка Радичевића, након радова на постављању инсталација од стране “Телекома”.

Једна екипа “Пута” прошле седмице је у Каћу, у Улици Симе Шолаје, профилисала и чистила путне канале, док је друга  у Лединцима чистила линијске решетке у Дрварској улици.

С. С.

EUR/RSD 117.1695
Најновије вести