Разговор о сарадњи Новог Сада и Тивта

НОВИ САД: Председница градског парламента Јелена Маринковић Радомировић разговарала је с Андријом Петковићем, председником Скупштине општине Тиват.
s
Фото: skupstina.novisad.rs

На почетку разговора председница је пожелела добродошлицу господину Петковићу и изразила задовољство што је дошло до овог сусрета као једног у низу будуће сарадње два града, сарадње два парламента, две институције кроз међусобну подршку у организовању многих културно-уметничких манифестација.

Изузетно ми је задовољство што је председник Петковић посетио прво наш град по ступању на функцију, рекла је Маринковић Радомировић и додала да је Тиват био често заступљен и на Новосадском сајму, али и иначе кроз манифестације, а свакако ће, кад нам епидемиолошке мере то дозволе, та сарадња бити обновљена.

Иако спутаних и ограничених могућности због новонастале ситуације изазване пандемијом, која је свакако најтеже погодила туризам, очекујемо да се наша традиционално добра сарадња у наредном периоду настави и прошири, нагласио је Петковић, и додао да је ново руководство Тивта усмерено на његов развој и модернизацију, пре свега у корист његових грађана.

Захваливши се на добродошлици и истакнутој спремности за наставак сарадње, господин Петковић је искористио данашњу посету и да позове председницу да што скорије посети Тиват, али и да јој се захвали што му је међу првима упутила честитку након преузимања функције председника Скупштине општине Тиват.

zdenka djurić
29.04.2021 • 09:39
Veća poseta crnogorskom primorju podrazumeva rešavanje problema skučenog prostora za korisnike Tivatskog aerodroma.
EUR/RSD 117.4762
Најновије вести