Црвена звезда довела ново појачање, Марко Стаменић од јула на "Маракани"

БЕОГРАД: Репрезентативац Новог Зеланда Марко Стаменић потписао је уговор са Црвеном звездом, саопштио је данас фудбалски шампион Србије.
1
Фото: ФК Црвена звезда

Стаменићев уговор са Црвеном звездом ће важити од првог јула ове године до 30. јуна 2027. Талентовани везни фудбалер ће у редове "црвено-белих" стићи без обештећења.

"Веома смо задовољни доласком Стаменића. Довели смо младог играча са српским пасошем који ће наредне сезоне бити бонус, а опет иза себе има огромно искуство играња Лиге шампиона. Реч је о великом потенцијалу и фудбалеру који се најбоље сналази у везном реду, а с обзиром на његове квалитете, нема сумње да ће се брзо уклопити у стил игре Црвене звезде. Изабрао је Црвену звезду као следећу дестинацију у каријери, а долази из једног изузетно стабилног клуба, што нас чини изузетно поноснима. Верујем да је пред Стаменићем блистава будућност, као и да смо његовим довођењем направили одличан посао", рекао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела, преноси званични сајт клуба.

Стаменић је рођен 19. фебруара 2002. године у Велингтону. Он је у каријери носио дрес Вестерн Субурса и Тим Велингтона, а 2020. је потписао уговор са Копенхагеом.

Стаменић је прошлу сезону провео на позајмици у Кегеу, а потом се вратио у Копенхаген. Он је за репрезентацију Новог Зеланда одиграо 11 мечева.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести