Меси: Ово је вероватно моје последње СП

БУЕНОС АЈРЕС: Фудбалер Пари Сен Жермена Аргентинац Лионел Меси саопштио је да ће по завршетку Светског првенства у Катару окончати репрезентативну каријеру, преноси аргентински И-Ес-Пи-Ен.
mesi
Фото: Youtube Printscreen

Ово је моје последње СП, вероватно, рекао је 35. годишњи Меси за "Стар плус", а преноси И-Ес-Пи-Ен.

Фудбалер ПСЖ-а је за Аргентину одиграо 164 утакмице и постигао је 90 голова. Он је прошле године са селекцијом Аргентине освојио Копа Америку.

Нисам могао да верујем, то ми је био један од циљева, који ми је био потребан да бих затворио причу. Било ми је важно да освојим нешто с репрезентацијом. Лудост је како је то земља доживела. Људи у Аргентини су луди за репрезентацијом. Морамо да смањимо еуфорију. Идемо да се равноправно боримо са свима, али немојмо да мислимо да смо већ постали светски шампиони, рекао је Меси.

СП ће бити одржано од 20. новембра до 18. децембра у Катару, а Аргентина ће играти у групи са Мексиком, Пољском и Саудијском Арабијом.

Многима ће ово да буде прво СП, играће своју прву утакмицу на Мундијалу. Не знаш како се ко носи са тим. Важно је победити на првој утакмици.Неће да буде лако. На последњем СП смо мислили да ћемо да будемо први у групи, али нисмо били, закључио је Меси.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести